Last updated!

14 March 2012

Topeng Encik Anon Dah Sampai

Salam blogger dan salam sejahtera kat korang semua. Nampak tak topeng anonymous kat atas tue? hihi. Tue barang rare taw. Susah nak dapat. kat area Kedah, Perlis, Perak, Penang dah cari, tapi xdak sapa pown yang jual. Then ada jumpa kat mudah.my. So tunggu apa lagi, memang terus order lah kan. Lagipown topeng nie kan memang trademark blog fizgraphic dot com kan. Sebelum nie just edit guna photoshop jer nak pakai topeng nie. Sekarang nie dah menjadi kenyataan. hahaha. 


So lepas nie kalau nak bergambar, memang akan pakai topeng nie jer. Kih3. Eh eh eh. Nak tahu ke nama topeng nie? Okay topeng nie kalau tengok jer, mesti korang teringat hacker anonymous kan? hahaha. Nie la Guy Fawkes Mask. Femes benda nie taw. Topeng nie kalau tak silap dari luar negara. Sebab tue susah nak dapat. Lagipown sekarang nie reformasi sana sini, so susah lah nak dapat topeng nie.. Hmm okay lah korang. Tue jer nak dikongsikan kat korang pasal topeng Guy Fawkes a.k.a Anonymous nie. Sukanya!

22 orang comel komen:

Haruno Hana 하나 said...

waaa~ suka nya dia.. barang rare tu.. tentu mahal gak.. hehe :D

GeeGee said...

nice one ~

ANISA said...

wow....awesome mask

miZz sYirAh said...

wah..sronOk la admin..hehe..
erm tpi an..klau pkai wktu mlam n srung kain putih...pegi duduk tepi rumah plak kan...perh...mnakutkan..:D

AiSyA LiEzA said...

muehhehe.. tahniah la ye.. :D

Puan Besar Shag Yahaya said...

Punyalah semangat cari topeng ni kan~ :D

Nurul Aisyah said...

hahahaha lawak pulak...tahniah Apit!! haha suka lah tu... :P

Nurul Aisyah said...

hari ni saya serang blog Apit...hahahahhaha

Nurul Aisyah said...

jap...kalau tgk gmbr first kat ats tu ada 2 laptop..ish2..byknya..

WaNa WaHiD said...

topeng yg macam dlm cter vandetta... hihi

MaYa MustWany said...

kenapa ek slalu nya hackers akan selalu guna topeng ni..watak topeng tuh memang hackers ke?

Are_Rull said...

npe fiz ske this mask ea??
cer citer..cer citer..

GEMUKituMENARIK said...

awesome ! sebijan dekat profile fiz .

zeybubumoshiiyui said...

Topeng ni kadang2 awesome jugak .
Tapi kalau dipakai oleh orang awesome lagi bertambah aweaweawesomee lah . hahaha :D

Misya_mimie said...

cuba try pkai & snap msuk blog ..
na tgk muka dia mcm mna t ! hee~

Scarlett O'Hara said...

Takut tengok topeng tu.masih trauma dgn cik anon.

Lyssa Faizureen said...

Jeles !!!!! Arghhhhhhhhhhhhh ///

Tak kiraaa. Nak pinjAm jugakk ! hmmm .

AyieBlog said...

Apit mana mung beli topeng 2 eh? ,aku sedang mencari sebijik hahaha

Nurul Ain Atikah said...

abang saya panggil topeng vendetta

Anonymous said...

bro.. tolong bgtau kt mna blintopeng tuh..

Anonymous said...

Dkt facebook page ni ada jual ..
https://www.facebook.com/SellTopeng

Anonymous said...

Salam bro mana jual topeng tuh??..kt mudah xxdw pun...