Last updated!

22 March 2012

3 Perkara Yang Awek Kita Takutkan

Salam blogger dan salam sejahtera. Hai, duk buat apa tue wey?
Sapa ada awek? Sapa yang tengah jadi awek kat seorang laki? hihi. Apa yang paling ditakutkan oleh awek2/isteri kita? Haa nak tahu? Jom kita tengok video2 kat bawah nie. Hihihi.

1. Bila Ada Lipstik Kat Baju Suami/Kekasih dia
Kalau camnie agaknya, memang akan cari nahas lah kan. Hahaha. Tapi kalau aku yang terkantoi camnie, aku cakap, "Eh, nenek i tadi kiss, U jangan la salah paham pulak" Hihihi. Boleh pakai ke alasan tue? Tapi video nie keluar lift ngan pompuan lawa, siap bye2 lagi..memang xdapat nak menipu, terus kena tampar! Pompuan kan dapat detect kalau kita menipu camna. Kan? Kan? Kan? Entah lah.

2. Kasi Hadiah Special Kat Pompuan Lain
Ha yang nie, pompuan mana tak geram. Amboi3..senang2 jer nak g beli barang kat pompuan lain kan. Habeskan beras jer. Nampak pulak si awek/wife tue..alahai, perang besar ooiii. Alaa rilex la kaum hawa. Jangan cepat melatah. Mana tahu tue adik angkat dia ke. (Kalau aku ada adik angkat muka cam Neelofa, tiap2 hari aku kasi hadiah)

3. Kekasih Hati Meminang Orang Lain
 Haa yang nie tak tahu nak cakap apa. Get ready mengorat laki lain lah ye. Nak buat camna lagi. Hihihi. Rileks! Banyak lagi Lelaki laa...

p/s : Kalau lelaki kena camnie pown, panas gak arr!
sumber dari : SINI

21 orang comel komen:

Haruno Hana 하나 said...

hahahaha XD
kalau kena camni, mmg HOT la jawabnya.. :p

sis92 said...

cis memang nak makan penumbuk lah perangai macam ni

haha emo pulak ^^

berbuat baiklah terhadap pasangan anda , sekian.

budakijaupendek said...

grr...
hahaha.
setialah. cewah!

Hafizzi Aziz said...

Haruno Hana 하나 : Hot n cold kan. kih3.

Hafizzi Aziz said...

sis92 : wah penumbuk terus. Ganas nie. hihi.

Hafizzi Aziz said...

budakijaupendek: yeke setia? adakah bf anda setia? hihi.

Solehah Shamsuddin said...

amboi apit,nk gtau itu lipstick dari nenek apit yeye.pandai jgk nenek apit pakai lipstick ehhh

muzi cherry ♥ said...

kalau macam ni mmg x bole cool lagi dah ni ... mmg HOT je lahh ...

AMNA said...

HAHAA , lawak pun ada XD

saya cello191 said...

tak setia, mmg kasi lempang la kan...XD

Hafizzi Aziz said...

Solehah Shamsuddin : hahaha. Nenek up to date.

cweet pinky said...

ish3 ,ta paham la nan iklan nih , hehehe ~

Qienah said...

hihi..nasib le klu dpt laki cmni..

Puan Besar Shag Yahaya said...

HAHA. Tempah liang lahad sebelum waktunya lah nampaknya kalau macam tu :D

Amirah Zulhijjah said...

haha..kalau terjadi mcm ni..memang bertukar harimau jadian la mira..hehe..

Aien Nia said...

haha ..Yang last tu paling kejam ,,kalau yea pown nak meminang perempuan laen ceraikan lah dulu awek dia tu

Anonymous said...

takotnye..mcm2 perangai ada dalam dunia ni..tak cukup satu..ada ja alasan nak pasang banyak.. semuanya dalam diam ada gf lain.. ish.. seriau betol la lelaki sekarang ni... depan..pehhhhh baik...belakang mak aiii... jangan cakap laki ja perempuan pun sama.. pantang...tak pernah nak setia...

MaYa MustWany said...

hihihi..pandai2 entry ni..
kalau laki mcm ni mmg ptut blah..xyah meroyan bagai utk laki asbestos mcm tuh..

done tekan ^^

noraauliyya said...

perempuan yang dah xda perasaan jew yg tak takut.

Lindaannur said...

hahahaha...
Kantoi..
ni namanya dah terang lagi bersuluh...

Syuhada said...

hahahahha...tp yg last tu sedey.... :(