Baca Entry Latest Nie Jugak!

30 March 2012

Lepak, Shopping & Jumpa Artis Di Penang!



Asslamualaikum dan salam sejahtera kat korang..
Huh letihnya baru balik dari bershopping tadi ngan family. Tak rancang pown nak p sampai Penang tue. Yang teroknya, apit yang kena drive. Alahai, malasnya nak drive. Bangun2 tidoq tadi ingatkan nak buat keja edit blog, drawing, design dan bla bla lah. Bangun tadi, mak gtaw nak p penang jalan2. Korang tengok kat SINI dulu naa. Aduhai. Siap kata " Apit bawak keta naa" Haa tue yang malas dengaq tue. Hohoho. 

Lepas balik semayang Jumaat jer, terus tukar baju dan bergerak p Penang dengan pantasnya. Alhamdullilah keta tak la berapa banyak kat highway tadi. Terus menuju ke 1st Avenue, Perangin Mall ngan Komtar. Apit tak shopping apa pown tapi mak ngan walid apit rancak la beli. Amboiiii..sakan no.. Jom layan gambar kat bawah nie dulu jom.

Mak, adik ngan Let duk usha baju kot..hihihi.

Snap picture with Paitkedin (my kazen) sapa perasan aku potong rambut pendek?

Dengan adik kesayangan aku (awat hang cerah, aku gelap?)

Puas berjalan kat situ, plan nak p Padang Kota, tapi macam awal, terus plak p Gurney. Katanya nak cari baju walid apit. So lepak la plak kat gurney. Apit ngan Pait jalan dua, kami p cari baju selai dua. So tak semena-mena kami dapat la sorang 3helai tshirt tadi. Tak mampu beli tshirt mahai2, yang murah pown jadi lah kan. Pekena rokok sat kat depan Gurney, sekali jumpa ngan bro Azad Jasmin. Tak kenai p google kat Encik Google. Takmau upload gambaq tue sebab tak elok. Kalau nak tengok gak Azad Jasmin ngan sepupu aku,  korang tengok kat belog pait kat SINI. Gambar apit, biaq apit simpan ja la sebagai kenangan. Hahahaha. Lepas Tue p makan kat tepi Gurney tue. Pekena Pasembur, laksa, koteow kerang, jus epal. Perghhh. Dah penat semua, terus balik umah. Letihnya den. Nak berehat. Tue jer nak story untuk hari nie. Babai.

p/s : Tahniah skuad Hijau Kuning sebab menang 3-0 ngan Perak. Pulun Kedah Pulun!

14 orang comel komen:

Haruno Hana 하나 said...

jalan2 na.. comelnya adik Apit :DD

GeeGee said...

tebalnya juga kening korang, leh mintak sikit tak abang Apit and abang Faizz ? haha . terserempak dengan Azad Jasmin . Waah, untunglah, Gee minat sma Azad . :)

Eiyra Nu-Qi Ra said...

chumyl nyerr adeQ apit.....huhu

Lyssa Faizureen said...

jeles -.-

NAL said...

wah, best kowt shopping2 ni..cuci2 mata..NAL sgt gembira apabila team kedah semakin meningkat prestasinya..cek bangga

Hafizzi Aziz said...

@Haruno Hana 하나 abang dia x comey kan. huhu

Hafizzi Aziz said...

@GeeGee Minat gak ka? hihi.

Hafizzi Aziz said...

@Lyssa Faizureen Jeles sikit ka banyak? hihi

Hafizzi Aziz said...

@NAL Saya bangga menjadi anak kedah. Hahaha

Miss A said...

Perghh,jumpe artis.tak aci! -.-

GeeGee said...

Mesti laa minat . Macho kan . Tapi sayang sda kawen . hahhaaha . :D

Miss Purple Ungu said...

berjimba2 ye apit
comelnya adik apit tu hehe :)

izan mama mia said...

oo sepupu ropanye ngan paidkeding tuu...mmg keturunan kening lebat no hangpa...adik apit mmg come..

MaYa MustWany said...

hahah ceh leh lak xnk upload..hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...