Last updated!

28 March 2012

Tempahan Doodle Perkahwinan Pulak

Haii korang. Baru jer semalam post entry pasal Tempahan Doodle Majlis Bertunang kan? So lepas jer bertunang, terus kawen doodle tue. Amboii laju bebenor kan. Hahaha. Tak sabar2. Korang ingat manusia jer yang tak sabar nak kawen, doodle pown sama taw. Korang kena lah tengok kat SINI dulu. Haa. Tapi doodle kawen nie agak moden sikit. Tidak pakai baju pengantin. Doodle perempuan pakai gaun gitu. Amboih dia. Moden kan.
JOM LIKE PAGE > TEKAN
Doodle kali nie bewarna pink, dan pakaian lelaki agak kebaratan. Segak bergaya mengenakan kot. Tahniah pada pasangan pengantin doodle nie. Hihihi. Sebenarnya doodle nie telah ditempah sejak sekian lamanya oleh akak blog jugak kot. Hanya berhubung melalui facebook semata2. Lepas nie ada pulak lah anak cicit doodle nie kan. Ye tak. Ye tak. Confirm punya lah. Kan. Korang tengok la kat SINI lak. Hmm okay lah korang. Kalau nak order gak, boleh contact apit di facebook okay. Daa. Salam.

p/s : Teringin la nak kawen. Duit tak cukup ag nie. Ish!

16 orang comel komen:

renaPuteh said...

nicee ^^,

tunggu yqa kawen,nanti nak tempah gak :)

Iswilma said...

hehe , Insya Allah nanti ade lah jodoh uh.. :D

cik eyladilla said...

alahaiiii chumel nye ! suke tgk Doodle perempuan pakai gaun tu pink kaler s0o sweettttt

Solehah Shamsuddin said...

wah cantiknya,nt klu sy kwin nak tempah kat apit la.eheee

Eera Shera said...

cantik giler..emm kalo sy nk tempah flash header boleh x ek?

NAL said...

Awesome..

Hafizzi Aziz said...

@renaPuteh Boleh. hihi.

Hafizzi Aziz said...

@Solehah Shamsuddin Boleh. Buat bagi cantik dr nie.

Hafizzi Aziz said...

@Eera Shera Tak pandai flash lah :-(

Aidil said...

Kalau dah kawen tak leh nak tempahlah...huhuhuhu

NOOR FATIN said...

thanx bagi saya doodle tu.. cantik gila!!! hehe semua org memuji ckp kiut sgt. thanks sgt2 k :)

Nurul Aisyah said...

heheh moden...

thank you abg apit...

btw..saya klik jer lah..xnak tempah..xde duit ma..pkai duit kan?

sHaR!Na eLyaNa said...

kurus sgt la pngantin pempuan tu...tp cute hehe..mo2!!

AiSyA LiEzA said...

comel >.<

Azza Afdzal said...

nak kwin boleh suh tlg buat doodle jgk la hahaha

Ain Hanaa =) said...

Macam Mana Nak Buat Doodle ? Dekat Mana ?