Last updated!

03 March 2012

Segmen : Aku Dan Lappy

Salam blogger dan salam sejahtera kat semua..
Segmen fizgraphic muncul lagi nampaknya..hihihi..
untuk segmen kali nie plak apit nak tahu lappy apa korang guna
ada yang tak guna lappy? guna PC ke? boleh jugak..
tapi ada syarat2nya dulu..jom tengok!

1. Kena Klik kat SINI dulu..
2. Buat Entry bertajuk "Aku Dan Lappy"
3. Tempek banner atas tue di entry korang..
4.  Nyatakan nickname korang,warna feveret dan jenama lappy korang
(pada yang takdak lappy, letak jenama lappy idaman korang)
5. Tag kawan blogger korang (at least 2 orang)
6. Siap? Copy link entry tersebut dan tinggalkan link di ruangan komen nie.
7. Tarikh tutup : Sesuka suki apit (dah tutup pown)

Hadiahnya adalah doodle di atas tue..
Layak pada 30 peserta segmen terawal sahaja!
So cepat2 la korang join okay..peace!

60 orang comel komen:

KHAIRUNNISA said...

http://khairunnisa-myonlinediaryii.blogspot.com/2012/03/aku-dan-lappy.html

Joining :))

ANISA said...

dah pernah ikut segmen yang sama tapi blogger yang lain...
hanya nak berkongsi cerita..sebab kalau nak dapat hadiah doodle macam tak adil je..ni linknye
http://anisa-mylife.blogspot.com/2011/09/1st-segmen-santri-komputer-kesayanganku.html

Qirah Isa said...

http://qirakira.blogspot.com/2012/03/aku-dan-lappy.html

joined! hehe

Darwish said...

Orang first join !

http://afisyahsteady.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-dan-lappy-by-hafizzi-aziz.html

mizz_pua said...

join...hihi..

http://mizzpua.blogspot.com/2012/03/aku-dan-lappy.html

Gadis mutiara_Solehah said...

Join:

saranghaesolehah.blogspot.com/2012/03/aku-dan-lappy.html

yunie miza said...

joined ~

http://www.pinkbluelover.blogspot.com/2012/03/aku-dan-lappy.html :)

Nurfarahin Yusof said...

salam,saya join

http://nurfarahinyusof23.blogspot.com/2012/03/aku-dan-lappy.html

mimey eidah (owner fida story) said...

join

http://sukahatimimey.blogspot.com/2012/03/aku-dan-lappy.html

hatiAMIRA said...

join .
http://hatiamira.blogspot.com/2012/03/aku-dan-lappy.html

Tengku Iji said...

http://tengkuiji.blogspot.com/2012/03/aku-dan-lappy.html

qiE said...

http://qieapplehijau.blogspot.com/2012/03/aku-dan-lappy.html

TehaaNFM said...

http://tehaalarh.blogspot.com/2012/03/aku-dan-lappy.html

join lagi :D

shadhira said...

dhira join..heeee..

http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2012/03/aku-dan-lappy.html

mekasih..

F.U.Z.Z.Y said...

Hee..nak join segmen ni.
^_^

Ni link: http://belogcikfuzzy.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-dan-lappy.html

AlyNn NyzAa said...

nAk d0odle :D


http://alynnnyzaa.blogspot.com/2012/03/aku-dan-lappy.html

myiera said...

join

http://myieracarrot92.blogspot.com/2012/03/aku-dan-lappy.html

tiera said...

saya join..

http://kisahamrara.blogspot.com/2012/03/aku-dan-lappy.html

tiera said...

http://kisahamrara.blogspot.com/2012/03/aku-dan-lappy.html

Ain Zuhairi said...

Join sini :)

http://ainpunyeceritalah.blogspot.com/2012/03/aku-dan-lappy.html

Nurha Yatt said...

Done!!!!!
http://nurhayatt.blogspot.com/2012/03/aku-dan-lappy.html

Haruno Hana 하나 said...

nk doodle gak! join! :D

http://haruno-hana.blogspot.com/2012/03/131ai-no-kotoba-segmen-aku-dan-lappy.html

Aien Nia said...

http://shayeaien.blogspot.com/2012/03/aku-dan-lappy.html

Fofa Elmasry said...

apit fofa join yaa
http://elmasrygirl91.blogspot.com/2012/03/aku-dan-lappy.html

Putry said...

apit nak join segmen ni :)

http://luahanhatiseoarangperempuan.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-dan-lappy.html

Solehah Shamsuddin said...

Saya join ye.Tq

http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2012/03/aku-dan-lappy.html

kurakuraajaib said...

nk join gak.. http://akuyangsemalam.blogspot.com/

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

dila join :)
http://kaisaraaiman.blogspot.com/2012/03/aku-dan-lappy.html

Ieyda Yaya said...

http://gadis-potpet.blogspot.com/2012/03/aku-dan-lapy.html

Putri N@ilofar said...

Done! ana join!

http://nuramalinasafawati.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-dan-lappy.html

Nicky said...

http://single-mingleeu.blogspot.com/2012/03/aku-dan-lappy.html

D' Black Writer said...

Mai join segmen menarikk ni :D

http://wirawanceritera.blogspot.com/2012/03/aku-dan-lappy.html

NazuerahAzhar said...

Zuera join ea.
http://sempoi9.blogspot.com/2012/03/aku-dan-lappy.html

einz said...

einz nak join yer

http://einzmiszmessyartwork.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-dan-lappy.html

Citra NaniZam said...

kak citra nak joint..

http://citrananizam.blogspot.com/2012/03/aku-dan-lappy.html

Nur aqiLah said...

join..:)
http://sharifahaqilahymailcom-aqila.blogspot.com/2012/03/aku-dan-lappy.html

Puteri Diyana said...

suda join segmen abg apit da.. =)

http://aiskrimvanila94.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-dan-lappy.html

Az Meeda said...

join ;]


http://az-meeda.blogspot.com/2012/03/aku-dan-lappy.html

!amirahanis! said...

anis join :)
http://aneysoulsaid.blogspot.com/2012/03/segmenaku-dan-lappy.html

~ Nurul Nadhirah Norsalim ★‿★ said...

http://nurulnadhirahnorsalim.blogspot.com/2012/03/aku-lappy.html

cincin permata said...

http://itsmetira.blogspot.com/2012/03/aku-dan-lappy.html

nak jugak !

~ Nurul Nadhirah Norsalim ★‿★ said...

http://nurulnadhirahnorsalim.blogspot.com/2012/03/aku-lappy.html

Fazi Isma said...

first... =)

http://anakadamsedangbercerita.blogspot.com/2012/03/aku-dan-lappy.html

lyana kamal said...

Lyana JOIN \m/

http://lyanakamarulzaman.blogspot.com/2012/03/aku-dan-lappy.html

GeeGee said...

http://stephanieyshym.blogspot.com/2012/03/aku-dan-lappy.html Gee dah join, yeah, abg apit boleh buat freehair tak doodle tu ? :)

Nurha Yatt said...

http://nurhayatt.blogspot.com/

Done!!!

Ekin Anasha :) said...

join jugak :)

http://duniaekin.blogspot.com/2012/03/aku-dan-lappy.html

shera said...

join ^_^

http://appleshera.blogspot.com/2012/03/aku-dan-lappy.html

Eyza said...

nak!! haha...

http://ieza-dila.blogspot.com/2012/03/aku-dan-lappy.html

Arra Ahmad said...

first time join segmen apit..:)

http://arazua.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-dan-lappy.html

^_^ Zaza Nur Iman said...

sempat lagi ke..ermmm

http://sweetdicember.blogspot.com/2012/03/aku-dan-lappy.html

Nurul said...

http://www-duniaphotoscape.blogspot.com/2012/03/aku-dan-lappy.html

Hazmirull Shamsudin said...

http://enjoykidding.blogspot.com/2012/03/aku-dan-lappy.html

Miyo Join..juga!!!

Yana Libra said...

join~~~

http://thesecretsofleonerz.blogspot.com/2012/03/aku-dan-lappy.html

Dak Fisha said...

join. hehe
http://coretandakfisha.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-dan-lappy.html

Zaqya said...

sye join ! :)

http://pinklurvanderz.blogspot.com/2012/03/aku-dan-lappy.html

Nurul Athiqah said...

http://aquatriz.blogspot.com/2012/03/aku-dan-lappy.html

Ahmad Haziq Azlan said...

la tutup dah ke

Cik FaRiZaM said...

la dah tutup ke :(

Cik Eiyra said...

laaa xdan nk join