03 March 2012

Segmen : Aku Dan Lappy

Salam blogger dan salam sejahtera kat semua..
Segmen fizgraphic muncul lagi nampaknya..hihihi..
untuk segmen kali nie plak apit nak tahu lappy apa korang guna
ada yang tak guna lappy? guna PC ke? boleh jugak..
tapi ada syarat2nya dulu..jom tengok!

1. Kena Klik kat SINI dulu..
2. Buat Entry bertajuk "Aku Dan Lappy"
3. Tempek banner atas tue di entry korang..
4.  Nyatakan nickname korang,warna feveret dan jenama lappy korang
(pada yang takdak lappy, letak jenama lappy idaman korang)
5. Tag kawan blogger korang (at least 2 orang)
6. Siap? Copy link entry tersebut dan tinggalkan link di ruangan komen nie.
7. Tarikh tutup : Sesuka suki apit (dah tutup pown)

Hadiahnya adalah doodle di atas tue..
Layak pada 30 peserta segmen terawal sahaja!
So cepat2 la korang join okay..peace!

60 orang comel komen:

Khairunnisa Hassan said...

http://khairunnisa-myonlinediaryii.blogspot.com/2012/03/aku-dan-lappy.html

Joining :))

Anisa Anuar said...

dah pernah ikut segmen yang sama tapi blogger yang lain...
hanya nak berkongsi cerita..sebab kalau nak dapat hadiah doodle macam tak adil je..ni linknye
http://anisa-mylife.blogspot.com/2011/09/1st-segmen-santri-komputer-kesayanganku.html

Qira said...

http://qirakira.blogspot.com/2012/03/aku-dan-lappy.html

joined! hehe

Hajjatul Darwisyah said...

Orang first join !

http://afisyahsteady.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-dan-lappy-by-hafizzi-aziz.html

mizz_pua said...

join...hihi..

http://mizzpua.blogspot.com/2012/03/aku-dan-lappy.html

Khai_Sol said...

Join:

saranghaesolehah.blogspot.com/2012/03/aku-dan-lappy.html

yunie miza said...

joined ~

http://www.pinkbluelover.blogspot.com/2012/03/aku-dan-lappy.html :)

Nurfarahin Yusof said...

salam,saya join

http://nurfarahinyusof23.blogspot.com/2012/03/aku-dan-lappy.html

Anonymous said...

join

http://sukahatimimey.blogspot.com/2012/03/aku-dan-lappy.html

hatiAMIRA said...

join .
http://hatiamira.blogspot.com/2012/03/aku-dan-lappy.html

Tengku Iji said...

http://tengkuiji.blogspot.com/2012/03/aku-dan-lappy.html

qiE said...

http://qieapplehijau.blogspot.com/2012/03/aku-dan-lappy.html

Cik T said...

http://tehaalarh.blogspot.com/2012/03/aku-dan-lappy.html

join lagi :D

Shad said...

dhira join..heeee..

http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2012/03/aku-dan-lappy.html

mekasih..

Fuzzy said...

Hee..nak join segmen ni.
^_^

Ni link: http://belogcikfuzzy.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-dan-lappy.html

Unknown said...

nAk d0odle :D


http://alynnnyzaa.blogspot.com/2012/03/aku-dan-lappy.html

myiera said...

join

http://myieracarrot92.blogspot.com/2012/03/aku-dan-lappy.html

Anonymous said...

saya join..

http://kisahamrara.blogspot.com/2012/03/aku-dan-lappy.html

Anonymous said...

http://kisahamrara.blogspot.com/2012/03/aku-dan-lappy.html

Ain Zuhairi said...

Join sini :)

http://ainpunyeceritalah.blogspot.com/2012/03/aku-dan-lappy.html

NHY said...

Done!!!!!
http://nurhayatt.blogspot.com/2012/03/aku-dan-lappy.html

Unknown said...

nk doodle gak! join! :D

http://haruno-hana.blogspot.com/2012/03/131ai-no-kotoba-segmen-aku-dan-lappy.html

Aien_Aen said...

http://shayeaien.blogspot.com/2012/03/aku-dan-lappy.html

'Aisyah Hafizah said...

apit fofa join yaa
http://elmasrygirl91.blogspot.com/2012/03/aku-dan-lappy.html

Putry said...

apit nak join segmen ni :)

http://luahanhatiseoarangperempuan.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-dan-lappy.html

Solehah Shamsuddin said...

Saya join ye.Tq

http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2012/03/aku-dan-lappy.html

JueHassan said...

nk join gak.. http://akuyangsemalam.blogspot.com/

fardhila fawwazy blogspot said...

dila join :)
http://kaisaraaiman.blogspot.com/2012/03/aku-dan-lappy.html

Ieyda Yaya said...

http://gadis-potpet.blogspot.com/2012/03/aku-dan-lapy.html

Putri N@ilofar said...

Done! ana join!

http://nuramalinasafawati.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-dan-lappy.html

Unknown said...

http://single-mingleeu.blogspot.com/2012/03/aku-dan-lappy.html

D' Black Writer said...

Mai join segmen menarikk ni :D

http://wirawanceritera.blogspot.com/2012/03/aku-dan-lappy.html

Rul said...

Zuera join ea.
http://sempoi9.blogspot.com/2012/03/aku-dan-lappy.html

einz said...

einz nak join yer

http://einzmiszmessyartwork.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-dan-lappy.html

Anonymous said...

kak citra nak joint..

http://citrananizam.blogspot.com/2012/03/aku-dan-lappy.html

Nur aqiLah said...

join..:)
http://sharifahaqilahymailcom-aqila.blogspot.com/2012/03/aku-dan-lappy.html

Unknown said...

suda join segmen abg apit da.. =)

http://aiskrimvanila94.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-dan-lappy.html

Meeda said...

join ;]


http://az-meeda.blogspot.com/2012/03/aku-dan-lappy.html

!amirahanis! said...

anis join :)
http://aneysoulsaid.blogspot.com/2012/03/segmenaku-dan-lappy.html

★Nurul Nadhirah Norsalim★ said...

http://nurulnadhirahnorsalim.blogspot.com/2012/03/aku-lappy.html

Unknown said...

http://itsmetira.blogspot.com/2012/03/aku-dan-lappy.html

nak jugak !

★Nurul Nadhirah Norsalim★ said...

http://nurulnadhirahnorsalim.blogspot.com/2012/03/aku-lappy.html

Anonymous said...

first... =)

http://anakadamsedangbercerita.blogspot.com/2012/03/aku-dan-lappy.html

alonso.apoyar said...

Lyana JOIN \m/

http://lyanakamarulzaman.blogspot.com/2012/03/aku-dan-lappy.html

GeeGee said...

http://stephanieyshym.blogspot.com/2012/03/aku-dan-lappy.html Gee dah join, yeah, abg apit boleh buat freehair tak doodle tu ? :)

NHY said...

http://nurhayatt.blogspot.com/

Done!!!

AA said...

join jugak :)

http://duniaekin.blogspot.com/2012/03/aku-dan-lappy.html

shera said...

join ^_^

http://appleshera.blogspot.com/2012/03/aku-dan-lappy.html

NurFaizahKamal said...

nak!! haha...

http://ieza-dila.blogspot.com/2012/03/aku-dan-lappy.html

Arra Ahmad said...

first time join segmen apit..:)

http://arazua.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-dan-lappy.html

Zaza Iman said...

sempat lagi ke..ermmm

http://sweetdicember.blogspot.com/2012/03/aku-dan-lappy.html

Nurul Fatihah said...

http://www-duniaphotoscape.blogspot.com/2012/03/aku-dan-lappy.html

Hazmirull Shamsudin said...

http://enjoykidding.blogspot.com/2012/03/aku-dan-lappy.html

Miyo Join..juga!!!

Liyana Anuar said...

join~~~

http://thesecretsofleonerz.blogspot.com/2012/03/aku-dan-lappy.html

Unknown said...

join. hehe
http://coretandakfisha.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-dan-lappy.html

peachfairy said...

sye join ! :)

http://pinklurvanderz.blogspot.com/2012/03/aku-dan-lappy.html

Nurul Athiqah said...

http://aquatriz.blogspot.com/2012/03/aku-dan-lappy.html

Unknown said...

la tutup dah ke

Afasz said...

la dah tutup ke :(

Cik Eiyra said...

laaa xdan nk join