12 March 2012

Freebies Doodle Wanita Mengandung / Bakal Ibu

Salam blogger dan salam sejahtera kat korang semua..
nampak tak bakal ibu di atas? kenapa apit terdetik nak lukis ibu pregnant?
sebab ada 2 orang kakak apit sedang mengandung tahun nie..
alhamdulillah..makin ramai anak buah apit lepas nie..
duit raya pown bertambah lah kena keluarkan utk tahun2 akan dtg..
kepada kakak2 ku Ismahanie dan Intan, moga lahirkan baby comel!
kepada kwn blogger lain yang pregnant, boleh amik doodle nie..
kepada korang yg lain, buat lah entry untuk ibu anda dgn guna doodle nie
moga kita sayangi ibu kita dan hargai kaum wanita. mmuuaahh!
hope korang boleh TEKAN SINI dulu okay.


korang buat lah entry untuk ibu, kawan, kakak, saudara yang ngandung tue..
moga mereka dapat lahirkan baby yang sihat dan comel kan..
alhamdulillah semakin ramai umat islam di muka bumi ALLAH S.WT nie..
okaylah korang..jumpa lagi ye..babai..peace..

32 orang comel komen:

headayahchul :) said...

wahh~cantiknya :D suke yg bju pink

dariilhamkehati said...

mcm biasa , comel ^^

sNa said...

chumell lah aikshhh..

qiE said...

sweet, amik wrne hijau =)

Niswatus Solikah Samik said...

cantik.! tenang hati tgk... good work... keep it up bro! =D

Unknown said...

comel cam selalu... :)

Munira mustapher said...

Fizgraphic.. sy dah renovate blog saya, semua amik freebies awak.. hee.. tq ya? boleh tgok di http://blogcelotehmuna.blogspot.com

Ckin Kembaq said...

comel2...lambat lagi nak smpai tahap ni..hehe

Nurul Aisyah said...

cutenya!!! pandai betul abg apit kite ni buat...hoho

fatin aqilah shaari said...

cute (=

tgk gmbr ni tk sbr nk kawin . hehhe .

Nurul Aisyah said...

Apit, saya nak tanya...awk ada follow saya kE?

here..baca kat sini..saya ada tanya..

http://tiniersakura.blogspot.com/2012/03/lyssa-faizureen-follow-saya-part-3.html

Nurul Aisyah said...

:P

Unknown said...

xtAu nak cakAp apE agy slAin dr COMELNYE!!! :D

Nurul Fatihah said...

wah(!) comey nyer (!) amik tau

3no gr33ny said...

seronok sgt sbb sahabat apit tidak kedekut dengan ilmu yang ada =)

terima kasih...hamba jadikan doodle dari apit sebagai koleksi hamba

MaisarahSidi said...

comeynye ibu mengandung ni ^_^

alonso.apoyar said...

Cantik ;)) 10bintang petik kat langit kasi apit. harharr

PELANGI said...

errr...kami amek satu noh..hhehehe

Unknown said...

jijah pregnant nanti..jijah amik doodle pink tu tau! comey..Amin amin..doakan jijah pregnant yer :))

Lieyna Rosli said...

apit,lina ambik satu tau.. nak bagi dekat mak saudare :)

NURSHAHIRA SAIDATUL HASNA said...

ira amek 1 yer..:)

Solihin Zubir said...

salam.. aku ambik doodle yg baju hitam tu ye.. :D

makaseh..

Unknown said...

comel lah ibu mengandung nih ^^

ReramaBiru said...

~comel..simpan buat kenangan..hehe :)

atin said...

wah,comel2!!nak ambil eh,hee

nur_anonymous said...

sweet..nk ambil yg wna hitam k..

Nadirah Ahmad Azam said...

saya copy yer..

dina said...

comelnye.. Tapi tudung terangkat heheh..

Unknown said...

Apit, akak mohon amik satu yer..tq Moga Dilimpahkan rezeki yang banyak..

Unknown said...

Salam..hafiz..akak pun nak amik 1..letak kat belog..hehehe..tq... smoga dimurahkan rezeki...aamiin...

BLANDERSHONEY said...

cantekkk..amek lagi..weheeee

Unknown said...

Saya also take foto comel..tu..tq..
Layari blog
http;//mymomsupermom blogspot.com