Last updated!

12 March 2012

Freebies Doodle Wanita Mengandung / Bakal Ibu

Salam blogger dan salam sejahtera kat korang semua..
nampak tak bakal ibu di atas? kenapa apit terdetik nak lukis ibu pregnant?
sebab ada 2 orang kakak apit sedang mengandung tahun nie..
alhamdulillah..makin ramai anak buah apit lepas nie..
duit raya pown bertambah lah kena keluarkan utk tahun2 akan dtg..
kepada kakak2 ku Ismahanie dan Intan, moga lahirkan baby comel!
kepada kwn blogger lain yang pregnant, boleh amik doodle nie..
kepada korang yg lain, buat lah entry untuk ibu anda dgn guna doodle nie
moga kita sayangi ibu kita dan hargai kaum wanita. mmuuaahh!
hope korang boleh TEKAN SINI dulu okay.


korang buat lah entry untuk ibu, kawan, kakak, saudara yang ngandung tue..
moga mereka dapat lahirkan baby yang sihat dan comel kan..
alhamdulillah semakin ramai umat islam di muka bumi ALLAH S.WT nie..
okaylah korang..jumpa lagi ye..babai..peace..

32 orang comel komen:

headayahchul :) said...

wahh~cantiknya :D suke yg bju pink

cweet pinky said...

mcm biasa , comel ^^

shidah sNa said...

chumell lah aikshhh..

qiE said...

sweet, amik wrne hijau =)

Niswatus Solikah Samik said...

cantik.! tenang hati tgk... good work... keep it up bro! =D

izan mama mia said...

comel cam selalu... :)

Muna said...

Fizgraphic.. sy dah renovate blog saya, semua amik freebies awak.. hee.. tq ya? boleh tgok di http://blogcelotehmuna.blogspot.com

Ckin Kembaq said...

comel2...lambat lagi nak smpai tahap ni..hehe

Nurul Aisyah said...

cutenya!!! pandai betul abg apit kite ni buat...hoho

GEMUKituMENARIK said...

cute (=

tgk gmbr ni tk sbr nk kawin . hehhe .

Nurul Aisyah said...

Apit, saya nak tanya...awk ada follow saya kE?

here..baca kat sini..saya ada tanya..

http://tiniersakura.blogspot.com/2012/03/lyssa-faizureen-follow-saya-part-3.html

Nurul Aisyah said...

:P

AlyNn NyzAa said...

xtAu nak cakAp apE agy slAin dr COMELNYE!!! :D

Nurul said...

wah(!) comey nyer (!) amik tau

3no gr33ny said...

seronok sgt sbb sahabat apit tidak kedekut dengan ilmu yang ada =)

terima kasih...hamba jadikan doodle dari apit sebagai koleksi hamba

♥ Maisarah Humaira ♥ said...

comeynye ibu mengandung ni ^_^

lyana kamal said...

Cantik ;)) 10bintang petik kat langit kasi apit. harharr

AsyIQin said...

errr...kami amek satu noh..hhehehe

CikPuan Azizah said...

jijah pregnant nanti..jijah amik doodle pink tu tau! comey..Amin amin..doakan jijah pregnant yer :))

Lieyna Rosli said...

apit,lina ambik satu tau.. nak bagi dekat mak saudare :)

NURSHAHIRA SAIDATUL HASNA said...

ira amek 1 yer..:)

Solihin Zubir said...

salam.. aku ambik doodle yg baju hitam tu ye.. :D

makaseh..

shasya azman said...

comel lah ibu mengandung nih ^^

BlueiceButterfly said...

~comel..simpan buat kenangan..hehe :)

FaLya said...

wah,comel2!!nak ambil eh,hee

eida mz said...

sweet..nk ambil yg wna hitam k..

Nadirah Ahmad Azam said...

saya copy yer..

Nur Irdina said...

comelnye.. Tapi tudung terangkat heheh..

Aikin Hashim said...

Apit, akak mohon amik satu yer..tq Moga Dilimpahkan rezeki yang banyak..

Norhazlina Mohd. Zaki said...

Salam..hafiz..akak pun nak amik 1..letak kat belog..hehehe..tq... smoga dimurahkan rezeki...aamiin...

Nik Norulhuza said...

cantekkk..amek lagi..weheeee

Saira Banu said...

Saya also take foto comel..tu..tq..
Layari blog
http;//mymomsupermom blogspot.com