Last updated!

01 March 2012

Spiderman Bakal Bersarang Tak Lama Lagi

Salam blogger dan salam sejahtera kat korang semua ye..hmm nak update sikit lah pasal movie Spiderman nie..memang apit tunggu dah lama movie nie.. Spiderman 3 pada tahun 2007..lepas tue terus takdak sambungan dari spiderman 3. Seperti yang kita taw, Tobey Maguire iaitu hero spiderman pada Spiderman 1,2 dan 3 sudah tidak mahu lagi berlakon dalam watak Spiderman. So sekarang sudah ada pengganti Spiderman. Muka agak jambu jugak lah. Tapi apit tetap sokong watak spiderman nie sebab watak nie merupakan watak feveret selepas Guy Fawkes a.k.a Anonymous. So korang layan lah gambar-gambar Spiderman 4 - The Amazing Spiderman yang mungkin akan bersarang di pawagam yang berdekatan tidak lama lagi. Dan jangan lupa tutp lampu hujung Mac nie..sebabnya jom tengok SINI
p/s : alaa..Kirsten Dunst (heroin spiderman) dah x dak la..

8 orang comel komen:

ingg bulok said...

ble kuar nih fizz?? ta saba ....

ingg bulok said...

ble kuar ni fizz?? tak saba nk tgk..

ha5 azha said...

Ala.. Hero bru ea.. Npe xsambung yg lme je.. Spiderman lme da tua kot.. Da xd tenage.. To0 cbb ganti hero bru.. Hmm.. Xpela.. Hero bru ncem pe.. Hehe.. Nice blog..

Anonymous said...

wahh romantik la diorg..=)..xsbr nk g tgk..jom apit...
-ekin-

Azwa said...

owh..hensemnya..heee

Mohd Ridwan said...

Huh,abislah pawagam kat malaysia ni~

TopiHitam said...

ni bukan spiderman 4 dan bukan sambungan spiderman 3.
tpi ni Amazing spiderman.

MaYa MustWany said...

encem sikit dia dri yg sblm ni..hihihi
yg pnting jln citer biar best