Last updated!

16 March 2012

Banyak Jugak Doodle Aku Ye

Salam blogger korang. Tadi saja bukak2 folder kat lappy nie. Nak kemaskini lah kononnya kan. Try lah bukak folder DOODLE. Wah! rupa2 nya dah banyak doodle yang apit dah lukis kat korang ye. Daripada freebies sampai lah yang orang order. Termasuk lah order doodle pengantin lah..couple lah..macam2. Kalau yang freebies, tak payah nak kata lah kan.. Macam2 jenis freebies dah bagi kat korang. Korang tak rasa nak balas ke freebies korang tue kat apit. Huhuhuhu.. Korang tengok la kat SINI dulu naa..


So di pagi yang mulia nie kan, nak berterima kasih kat semua yang selama nie banyak lah support apit kan..dari first buat doodle..then sentiasa diminati (perasan sat) tanpa korang, siapa lah aku. hahaha. Tak bley blah ayat kan. Tapi korang banyak membantu kot menaikkan blog nie. Yang paling best, bila blogwalking, kebanyakkan apit akan jumpa jugak doodle2 yang apit lukis. Best tengok ada hasil karya kat blog korang. Ada jugak yang modified. Jangan takot, apit lagi suka orang modified untuk buat header lah, icon shout lah..korang buat jer ikut kreativiti masing2 okay. So kat sini nak senaraikan sikit lah benda2 yang orang selalu tanya di cbox, email dan inbox facebook.

Soalan : Apit, boleh tak akak nak amik doodle tue buat felt craft? Berapa nak bayar ye?
Jawapan : Boleh kak. Tak payah lah bayar, free jer kat blog tue.

Soalan : Boleh tak saya nak amik doodle tue buat header?
Jawapan :  Boleh sangat2! Apit suka orang kreatif2 nie.

Soalan : Apit, boleh dak amik semua freebies apit buat koleksi?
Jawapan : Boleh ja.. Simpan elok2 ye..kih3

Soalan : Apit, akak amik doodle2 apit buat proses mengajar kat budak2. Diorang suka tgk.
Jawapan : Alhamdulillah. Boleh kak. Suka budak2!

Soalan : Apit, saya ada amik doodle muslimah buat banner sempena Sambutan Maulidur Rasul kat kolej. Harap dihalalkan ye apit.
Jawapan : Alhamdullilah. Dihalalkan. Sedap dengar camtue. Sukanya!

Ha tue baru sikit soalan2 yang duk dapat..sebenaqnya ada banyak g. So, pasnie tak payah tanya2 dah la. Amik jer semua doodle freebies tue. Nak buat apa pown buat lah. Sama2 kita kongsikan. Sesetengah orang maybe kena bayar lah, kena tue lah, kena nie lah kan. Ngan apit, nevermind, free jer bagi kat korang. Buat pahala sama kan. hihi. Hmm tue ja lah nak membebel kat entry nie. 

Babai. Assalamualaikum

35 orang comel komen:

gadismanja said...

pagi2 dok update ,, hak3 ,,takpe2 ,,sy pg2 dtg coment ,, btw,doodle apit mmg cantik sgt laa ,, minat taw,tp haritu masok segmen tak dpt ,,haha ,takde rezeki kot ,,takpe dehh ,, :) ,,teruskan perjuangan anda ,, hek3 ,cehh ,,nnti semua blog kompom ade sekurang2nya 1 doodle apit ,, hek3 ,,

Haruno Hana 하나 said...

hehe~ thanks Apit :D suka doodle tu sume

izan mama mia said...

itulah..akak mmg suka sgt lukisan Apit..harap Apit teruskan bakat Apit tu...hheeheheh..tq bebanyak..yer..

syahirah said...

fuyyooo bnyk nye..

IU | ahsfantasy24.com said...

Baiknyaaaaaaaaaaaaaaa!
terharu, terima kasih ya ^^

maisarah sarah said...

kita salah seorang yang guna doodle kamu utk header.hehe

cahaya iman said...

da buat header da doodle tu.. mmg cute.. ramai yg puji.. thanx yoo!

zeybubumoshiiyui said...

Alaaaa , sweeetnya Abg Apit . Lalalalalala . Tak pernah jumpa blogger cegini lagi :D TERIMA KASIH ABANG APITTTTTT <3

Myza Raihan ♥ said...

miza memang suka semua doodle yang apit lukis. comel je :) thanks apit!!

Asningtiyas Nasdja Putri said...

wahhh!! :D caiyookk apiz! >.<

shadhira said...

kamu seorg yg baik hati.. ngaaaa...
thanks 4 all of ur hard work..

una imana said...

asalam...wah chomel sgt2 doodle ni,ceq amik satu no,chomel sgt huhuh..(^_^)..

mas_gurlzcute said...

ala abg apit punyer doodle sume nyer berkualiti,jgn la nak merendah diri sangat.................... :)

FairuzFauzey said...

terima kasih banyak2 bro apit untuk doodle. sy dh dpt 2 kali doodle dari bro apit.

Cik FaRiZaM said...

pergh byk gile hasil kerja....keep it up.....nk free satu !!! nk sama mcm uka sy.leh? hahaha

Cik FaRiZaM said...

murah rezeki fizz ni....

Cik FaRiZaM said...

nk doodle free gak :D

3no gr33ny said...

terima kasih sgt2 apit sbb bermurah hati dnegan hasil seni yang kreatif ni =)


banyak kerja hamba dapat dipermudahkan dengan doodle yang comel2 ni =)

ANISA said...

wahhh memang banyak...
bagus la,gunakan seni ditempat yg betul..suka2..
keep it up ea...

Aien Nia said...

Doodle abg apit mmg comel .Saya suka ambik..hehe

aliya atina said...

alhamdulillah :)

Miss Purple said...

wah..banyakk nya doodle!!

Cik Nurul said...

pergghhhh banyak gile apit! bestlah reti buat.. huhu

~baiknyee apit.. bagos3! ^^

Ayumi Comot said...

Apitttt...ayu baru amik doodle apit wat header...kebetulan giler2, entry ni tertuju plak kat ayu,hakhak (pasan)..

tahu apit akan halalkan tp nak kabo je la sbg tanda penghargaan:)

Nor Quraishia said...

wah ! baiknya. hik3 ^.^v

AiSyA LiEzA said...

hehehhe.. smua cntik2 ^^

Azhafizah[フィザ] said...

Good Job apit..semua comel comel.

Nurul Aisyah said...

wah...byknya!!! hehe mana ada "uduh" lah blog Apit..saya baru je buat entri pasal blog ni..blog Apit cantik..!!

tp yg sedih sy asyik x dpt je doodle khas dr Apit,..isk2..plg terkilan masa saya join segmen apit yg ke2 tu..

kan terhad smpai 50 org je kan? kan?

haaa...saya yg ke 51...sedih betul..

tp xpela..dah xde rezeki.isk2.
jeles gak tgk doodle yg dorang dpt tuh!! heheheheehe(ketawa x iklhas)

haha ok2..
apa2 pun Apit....Semoga berjaya dlm dunia blogging ni :) and plg penting jgn sombong..hehe tp Apit x..Apit baik.. :D

Nice doodle Apit!! XD

http://tiniersakura.blogspot.com/2012/03/tertarik-dengan-blog-apit.html

Yayah Nasake said...

untunglah sape2 yang dapat doodle Apit tue... yang saya nie tak pernah dapat pun.. asal masuk segmen freebies doodle selalu terlambat jerk. Dah siat wat entry post link pastu tup tup tengok dah close... Yang dapat tue untunglah....

your doodle memang nice and menarik nak mita tolong wat kan doodle untuk i tapi hhmm... tak tahu lah orang sana sudi ke x?

fieda said...

doodle apit femes sk pun..krg ni..sbb mmg ctk pun..

zeyeyey said...

Lalala , zeyy tak jeles dah dengan abg apit sebab zeyy dah mula melukis doodle . ce tengok .

http://zeyramunchys.blogspot.com/2012/03/terasa-mudah-macam-jerawat-pulak.html

Amy Nuraimi said...

Saya suka doodle muslimah yg apit buat. Saya amik buat koleksi. Letak kat blog dgn FB. Terima kasih Apit:)

MaYa MustWany said...

yang mas tabik spring kat fizzy ni coz sikap fizzy yg xkisah..yela stgh org,usshhh xleh lgsg...siap bagi amaran keras jgn ambik.klu nak ambik pon kene buat bagai2..ihihi..

so tahniah wat banyak doodle n buat smua blogger happy..jadi idola tuh kat blogger2 lain. n terima kasih ^^

AMNA said...

Wahh , best lah mcm ni .

Apit memang jenis yg x berkira! :)

Kebanyakan org ni , dia selalu kata kalau nak ambik credit to me . ( walaupun bukan dia yg buat :P )

Tabik la! :)

My Reality said...

abg apit...nak minta semua doodle tu leyh....

hahah...gurau je.....
btw..thanx for the freesbies k....