Last updated!

12 March 2012

Eh! Comel Plak Banner Page Dettol Malaysia

KLIK BANNER ATAS UNTUK PLAY
Salam blogger dan salam sejahtera kat korang semua..
eh korang cer TEKAN page nie..comel la plak penguin ngan zebra tue
hahaha..macam nak lukis freebies binatang plak pasnie..
korang suka binatang apa agak2? mesti kucing kan..huhu
Jom kita LIKE PAGE nie ramai2..
Page nie dari Dettol Malaysia..diorang ada buat kempen sikit..
Klaua nak taw lebih lanjut, korang boleh lihat kat SINI
kat bawah nie keseluruhan page Dettol Malaysia..

Korang TEKAN START NOW kat atas tue okay!

6 orang comel komen:

Nurul Aisyah said...

hehhe..mengaku gak..hehe thank u!!

n thank u gak sbb follow saya :)

hehe..dah tekan semua..ceh...brapa dpt duit tu..saya klik semua..haha

Nurul Aisyah said...

dia x bergerak pun apit..

of course lah kucing..hehe..
apa lagi binatang yg cute eh? ce fikir..nnt lukis lah...

Nurul Aisyah said...

Apit kan terer...haha saya ni reti lukis jer...tp x reti nak cantikkan pakai kaler n letak dekat blog..LOL..

AiSyA LiEzA said...

yeaah.. kucing2.... hek3.. ^^

BrightEye said...

mmg tomei.. skrg BE tgh wat doodle cat using Ai. care to drop by.. (^_^)

Aien Nia said...

saye dah tekan :) churp churp