19 March 2012

Segmen : Saya Nak Doodle Korea

Salam blogger..salam sejahtera.. halooo korang..jeng3..
nak buat segmen lagi nie..ramai jugak sukakan doodle korea kan..
so nak hadiahkan kat korang lah..tapi bersyarat lah k..
yang nie kalau korang dapat, best nie kan..anonymous pown dah jadi K-Pop
hmm nak join tak segmen nie? simple saja macam biasa..jom kita tengok syarat


1. Kena tengok SINI dulu okay
2. Buat ENTRY bertajuk Saya Nak Doodle Korea
3. Tempek banner atas tue kat entry korang tue
4. Sertakan warna dan nama apa yang korang nak letak kat doodle tue nanti.
(Hanya satu warna dan satu nama SAHAJA)
5. Tag 2 rakan blogger korang yang minat korea gak
6. Letak entry korang tue di ruangan komen kat bawah nie
7. Tarikh tamat : Ikut Suka Den Jer.. Maybe malam nie atau besok
dah tutup dah. hihhihihi.
8. Jangan lupa LIKE fanpage belog nie sekali :-p


Hadiahnya korang akan dapat doodle cam kat atas tue okay.
tapi bukan topeng anonymous tue lah..kihkihkih. nak tak? cepat la.
apit mencari 70 blogger terpantas. Cepat! Cepat! Cepat!
GOOD LUCK!

98 orang comel komen:

★Nurul Nadhirah Norsalim★ said...

http://nurulnadhirahnorsalim.blogspot.com/2012/03/saya-nak-doodle-korea.html

hasmizi said...

dah join
http://hasmizi.blogspot.com/2012/03/saya-nak-doodle-korea.html

Shafi ShoPink said...

join:)

http://puterisiong.blogspot.com/2012/03/saya-nak-doodle-korea.html

SH said...

sy join. tehee :)

http://missqerieyal.blogspot.com/2012/03/saya-nak-doodle-korea.html

Unknown said...

join!
http://haruno-hana.blogspot.com/2012/03/178ai-no-kotoba-segmen-saya-nak-doodle.html

Ain Farahana said...

Join C:
http://missafy.blogspot.com/2012/03/saya-nak-doodle-korea.html

Farah Fauzi said...

join
http://rajafarah94.blogspot.com/2012/03/saya-nak-doodle-korea.html

Sharfynarz Sharfnie said...

saya nak join =)
http://sharfynarzmiss.blogspot.com/2012/03/saya-nak-doodle-korea.html

Nur aqiLah said...

saya joinn:)
http://sharifahaqilahymailcom-aqila.blogspot.com/2012/03/saya-nak-doodle-korea.html

shar90 said...

join :)

http://shar90bez.blogspot.com/2012/03/saya-nak-doodle-korea.html

♥ adeq kewchiq ♥ said...

sy da wt...heheheh

http://nukilanrasekewchiq.blogspot.com/2012/03/saya-nak-doodle-korea.html

BLOG EYJA said...

Apit (!) Fuhh ==,' Sempat lagi kan ? Hoh yeah (!) Nahh >>

http://belogeyja.blogspot.com/2012/03/saya-nak-doodle-korea.html

#harap gila den menang , Amin (!)

Hazmirull Shamsudin said...

Miyo Join

:-)

http://enjoykidding.blogspot.com/2012/03/segmen-saya-nak-doodle-korea.html

.:WaRdAH:. said...

http://smileon-secret.blogspot.com/2012/03/segmen-saya-nak-doodle-korea.html

reza mercurial said...

abang, saya pun join :)

http://rezamercurialvaporsuperflyiii.blogspot.com/2012/03/saya-nak-doodle-korea.html

Unknown said...

join :)

http://fatmafazira.blogspot.com/2012/03/saya-nak-doodle-korea.html

Nadratul Syazwana said...

Nad joined

http://nad-lifeisfun.blogspot.com/2012/03/saya-nak-doodle-korea.html

Nour Adieb said...

Saya join :D

http://nourayuadieb.blogspot.com/2012/03/saya-nak-doodle-korea.html

Unknown said...

nak ;D

http://ezzamalik.blogspot.com/2012/03/segmen-saya-nak-doodle-korea.html

Aien_Aen said...

saya join
http://shayeaien.blogspot.com/2012/03/segmen-saya-nak-doodle-korea.html

Nurul Fatihah said...

http://www-duniaphotoscape.blogspot.com/2012/03/saya-nak-doodle-korea.html

Zul & Azizi said...

Salam,

Kami pun join segmen Hafizy..

http://mylovely-cats.blogspot.com/2012/03/saya-nak-doodle-korea.html

qilarshad said...

http://qilafuntime.blogspot.com/2012/03/saya-nak-doodle-korea.html

Solehah Shamsuddin said...

Nak join jugak.

http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2012/03/saya-nak-doodle-korea.html

lifedreamhope12 said...

yeah! minat korea..join!

http://prince-aeril.blogspot.com/2012/03/saya-nak-doodle-korea.html

Hajjatul Darwisyah said...

Join !

http://afisyahsteady.blogspot.com/2012/03/segmen-saya-nak-doodle-korea.html

Muzi Cherry ♥ said...

mintak2 dapat ... amin ~


http://kisahsukadukamuzi.blogspot.com/2012/03/saya-nak-doodle-korea.html

aneyz said...

saye join ^_^

http://tentangid0paq.blogspot.com/2012/03/saya-nak-doodle-korea.html

Mohd Adha said...

Sudah Join :)
-->http://belogsayasukehatisaya.blogspot.com/

fiz said...

Saya Join.....

http://3259thelittleboy.blogspot.com/2012/03/saya-nak-doodle-korea.html

nur halysa basry said...

http://halysaonly.blogspot.com/

nuhalysa said...

http://halysaonly.blogspot.com/

Mohd Adha said...

Sudah Join :)
-->http://belogsayasukehatisaya.blogspot.com/

Nurul Aisyah said...

saya join

Anonymous said...

http://adrinamas.blogspot.com/
saya nak doodle korea

Nurul Aisyah said...

nnt saya bagi link...jap...tunggu..saya join

Misz Azney said...

Naaaaaaaaaaaakkkkkkkkkk doodle tuh !!!hehehe. . http://daxmanje94.blogspot.com/2012/03/saya-nak-doodle-korea.html

Syuhada said...

http://hokanoklate.blogspot.com/2012/03/saya-nak-doodle-korea.html
dh join

Nurul Aisyah said...

http://tiniersakura.blogspot.com/2012/03/saya-nak-doodle-korea.html

Nurul Aisyah said...

teheeee...hope sempat...
saya x minat sgt korea...tp teringin nak doodle Apit..

hohoh

Doodle korea pun korea lah...

Unknown said...

hai..sy join

http://musicloveanisa.blogspot.com/2012/03/segmen-saya-nak-doodle-korea.html

zakieazid said...

dah join pon
http://zakie11.blogspot.com/2012/03/saya-nak-doodle-korea.html

Unknown said...

Join ! Harap dapat doodle drpd Fiz :)

http://rahasiabelogaku.blogspot.com/2012/03/saya-nak-doodle-korea.html

sizziey darliana said...

http://darlieyana.blogspot.com/2012/03/nie-lah-hasil-yang-ditemukan-sejak-lama.html link salah tulis, coz first tue lupa tulis tajuk ............ :)

Unknown said...

Join ~

http://moonfrisbee.blogspot.com/2012/03/saya-nak-doodle-korea.html

AMMIN ZUL said...

saya join, harap dapat.... ok

http://nramminzul.blogspot.com/2012/03/saya-nak-dooble-korea.html

SHAHIRAsulaiman said...

dah join


http://saiafera.blogspot.com/2012/03/saya-nak-doodle-korea.html

hatiAMIRA said...

join

http://hatiamira.blogspot.com/2012/03/saya-nak-doodle-korea.html

sHaRiNa eLyaNa said...

http://opzzpinky.blogspot.com/2012/03/saya-nak-doodle-korea.html

so sweet..apit oppa kamsanmida :)

sHaRiNa eLyaNa said...

http://opzzpinky.blogspot.com/2012/03/saya-nak-doodle-korea.html

apit oppa kamsanmida :)

Syafiqah Razali said...

http://namasayafyqa.blogspot.com/2012/03/segmen-saya-nak-doodle-korea.html

join juak nhe :D

Suzume said...

assalamuallikum. Shira pun join jgak ! SALAM PERKENALAN SEMUA ~
http://shierasyahirah.blogspot.com/2012/03/saya-nak-doodle-korea.html

Zul & Azizi said...

Salam Apit...

Kami join gak ye... :-)

http://mylovely-cats.blogspot.com/2012/03/saya-nak-doodle-korea.html

Nur ziyana said...

yana join

http://bintangsantex.blogspot.com/2012/03/saya-nak-doodle-korea.html

Anonymous said...

sy join!!

http://justasimplediary.blogspot.com/2012/03/saya-nak-doodle-korea.html

Afaf Atiqah said...

http://nurafafatiqah.blogspot.com/2012/03/saya-nak-doodle-korea-tapi-dari-siapa.html

hana said...

http://justforfund.blogspot.com/2012/03/saya-nak-doodle-korea.html

#SY JOIN.. harap dapat doodle dr abg hafiz..

Unknown said...

http://single-mingleeu.blogspot.com/2012/03/saya-nak-doodle-korea.html

Anonymous said...

http://kisahamrara.blogspot.com/2012/03/saya-nak-doodle-korea.html

tiera join...

qistinaizzani said...

http://doodleliciousheart.blogspot.com/2012/03/49-saya-nak-doodle-korea.html

Unknown said...

nak join jugak..=)

http://mizz-ed-world.blogspot.com/2012/03/melody-of-segmen-saya-nak-doodle-korea.html

Najwa Ghazali said...

sy join. harap sgt sy dpt :)
http://najwanighazali.blogspot.com/2012/03/segmen-saya-nak-doodle-korea.html

si budak nerd said...

Saia join segmen nie :) nak menang, boleh takk ? Ngee ~~

http://si-budak-nerd.blogspot.com/2012/03/saya-nak-doodle-korea.html

NAL said...

Join lagi..

http://nyteamlife.blogspot.com/2012/03/saya-nak-doodle-korea.html

HasiebMustafa said...

http://hasiebaffa.blogspot.com/2012/03/saya-nak-doodle-korea.html

syasandeul said...

Nak sangat-nak sangat! *godekk*
kjoined :'>
http://syalavigne.blogspot.com/2012/03/saya-nak-doodle-korea.html

Nur SyafiQah said...

http://miss-mujahidah.blogspot.com/2012/03/saya-nak-doodle-korea.html

Ieyda Yaya said...

http://gadis-potpet.blogspot.com/2012/03/saya-nak-doodle-korea.html

Aira Amir said...

percubaan ketiga!

http://airaamir.blogspot.com/2012/03/segmen-saya-nak-doodle-korea.html

fara lulu ^^ said...

http://faralalalala.blogspot.com/2012/03/segmen-saya-nak-doodle-korea.html

Kim Anis said...

http://akubencihacker.blogspot.com/2012/03/saya-nak-doodle-korea.html

Nak! XD

Anonymous said...

wahh ramai..mlm nnti bersengkang mata lagi fizzy siapkn smua.hihihi

mas xdpt nk join coz mas xbrpa minat korea2 ni..hihihi..tpi doodle tetap chomel.

Athirah Khairina said...

http://perisple.blogspot.com/2012/03/saya-nak-doodle-korea.html

yayahnasake said...

http://yayahnasake.blogspot.com/2012/03/saya-nak-doodle-korea.html

Unknown said...

Join join join ^o^
http://aisakateehee.blogspot.com/2012/03/saya-nak-doodle-korea.html

Unknown said...

join join join ^o^
http://aisakateehee.blogspot.com/2012/03/saya-nak-doodle-korea.html

Anonymous said...

saya join
saya nak doddle korea
http://adrinamas.blogspot.com/

Unknown said...

http://azlanthetypewriter.blogspot.com/2012/03/saya-nak-doodle-korea.html

HasiebMustafa said...

saya nak jugak !!
http://hasiebaffa.blogspot.com/2012/03/saya-nak-doodle-korea.html

Anis Syahirah Johari said...

Saya dah join...

http://anisfuwoo.blogspot.com/2012/03/saya-nak-doodle-korea.html

D' Black Writer said...

Assalamualaikum.
Mai nak join doodle ni ye. Arigatohuzaimasu <3

http://wirawanceritera.blogspot.com/2012/03/saya-nak-doodle-korea.html

Asilah Sahira said...

http://teromaphbirusaye.blogspot.com/2012/03/saya-nak-doodle-korea.html

done join...arap dapat..hehe,,,bulesh wat header

Suzume said...

Huhu .. Sy join ! re'edit .. coz x ckup syarat tdy ! (tolol btol sy nim) hahaha ! -.-"

http://shierasyahirah.blogspot.com/2012/03/saya-nak-doodle-korea.html

Anonymous said...

http://akiemaye.blogspot.com/2012/03/segmen-saya-nak-doodle-korea.html

da joined bebeh :DD

WaNa WaHiD said...

doodle terbaik..sgt2 comel ^_^..

wana join ^_^

http://wanawanachup.blogspot.com/2012/03/saya-nak-doodle-korea.html

Ain Zuhairi said...

Harap sempat..

http://ainpunyeceritalah.blogspot.com/2012/03/saya-nak-doodle-korea.html

min_yu2511 said...

da join...
sempat lg x nie??
:p

http://dalamhatiadetamanbeb.blogspot.com/2012/03/saya-nak-doodle-korea.html

FarahMajdiah said...

:)

http://farahmajdiah.blogspot.com/2012/03/saya-nak-doodle-korea.html

hana said...

http://justforfund.blogspot.com/2012/03/saya-nak-doodle-korea.html

join :)

FatinBunny said...

http://fatinkpoplover.blogspot.com/2012/03/saya-nak-doodle-korea.html

boleh wt doodle sendri tp sje nak utk kenangan hasil kerja dari Hafizi. :p

Uwais Al-Qarni said...

assalamualaikum :) saya join ya

http://seindahnostalgiasemalam.blogspot.com/2012/03/saya-nak-doodle-korea.html

Student Kecik said...

:D nak3..
http://aduduvsalienpink.blogspot.com/2012/03/saya-nak-doodle-korea.html

Unknown said...

nak join jugak..=)
harap sempat agi..ingatkan Aya dah hantar dah tadi rupnya belum..hehehe..

http://mizz-ed-world.blogspot.com/2012/03/melody-of-segmen-saya-nak-doodle-korea.html

Miss Amateur Cook said...

http://missamateurcook.blogspot.com/2012/03/saya-nak-doodle-korea.html

Unknown said...

http://alynnnyzaa.blogspot.com/2012/03/saya-nak-doodle-korea.html

nAk ;D

Nor Zilla Sensei said...

Done join..harap masih berkesempatan.

http://moshimoshicikaru.blogspot.com/2012/03/saya-nak-doodle-korea.html

Nadratul Syazwana said...

Hehehe kelihatannye kali ini saya antara yg terawal? :p

chOkybOnekamicHi said...

saya nak join saya nak join <3 weee~
http://budakgilasedangmenaip.blogspot.com/2012/03/saya-nak-doodle-korea.html