Baca Entry Latest Nie Jugak!

19 March 2012

Segmen : Saya Nak Doodle Korea

Salam blogger..salam sejahtera.. halooo korang..jeng3..
nak buat segmen lagi nie..ramai jugak sukakan doodle korea kan..
so nak hadiahkan kat korang lah..tapi bersyarat lah k..
yang nie kalau korang dapat, best nie kan..anonymous pown dah jadi K-Pop
hmm nak join tak segmen nie? simple saja macam biasa..jom kita tengok syarat


1. Kena tengok SINI dulu okay
2. Buat ENTRY bertajuk Saya Nak Doodle Korea
3. Tempek banner atas tue kat entry korang tue
4. Sertakan warna dan nama apa yang korang nak letak kat doodle tue nanti.
(Hanya satu warna dan satu nama SAHAJA)
5. Tag 2 rakan blogger korang yang minat korea gak
6. Letak entry korang tue di ruangan komen kat bawah nie
7. Tarikh tamat : Ikut Suka Den Jer.. Maybe malam nie atau besok
dah tutup dah. hihhihihi.
8. Jangan lupa LIKE fanpage belog nie sekali :-p


Hadiahnya korang akan dapat doodle cam kat atas tue okay.
tapi bukan topeng anonymous tue lah..kihkihkih. nak tak? cepat la.
apit mencari 70 blogger terpantas. Cepat! Cepat! Cepat!
GOOD LUCK!

98 orang comel komen:

~ Nurul Nadhirah Norsalim ★‿★ said...

http://nurulnadhirahnorsalim.blogspot.com/2012/03/saya-nak-doodle-korea.html

hasmizi said...

dah join
http://hasmizi.blogspot.com/2012/03/saya-nak-doodle-korea.html

puterisiong said...

join:)

http://puterisiong.blogspot.com/2012/03/saya-nak-doodle-korea.html

Miss Al said...

sy join. tehee :)

http://missqerieyal.blogspot.com/2012/03/saya-nak-doodle-korea.html

Haruno Hana 하나 said...

join!
http://haruno-hana.blogspot.com/2012/03/178ai-no-kotoba-segmen-saya-nak-doodle.html

Ain Farahana said...

Join C:
http://missafy.blogspot.com/2012/03/saya-nak-doodle-korea.html

farah.fauzi said...

join
http://rajafarah94.blogspot.com/2012/03/saya-nak-doodle-korea.html

SHaRfynaRz SHaRfniE said...

saya nak join =)
http://sharfynarzmiss.blogspot.com/2012/03/saya-nak-doodle-korea.html

Nur aqiLah said...

saya joinn:)
http://sharifahaqilahymailcom-aqila.blogspot.com/2012/03/saya-nak-doodle-korea.html

shar90 said...

join :)

http://shar90bez.blogspot.com/2012/03/saya-nak-doodle-korea.html

♥ adeq kewchiq ♥ said...

sy da wt...heheheh

http://nukilanrasekewchiq.blogspot.com/2012/03/saya-nak-doodle-korea.html

EYJA MASLIZA said...

Apit (!) Fuhh ==,' Sempat lagi kan ? Hoh yeah (!) Nahh >>

http://belogeyja.blogspot.com/2012/03/saya-nak-doodle-korea.html

#harap gila den menang , Amin (!)

Hazmirull Shamsudin said...

Miyo Join

:-)

http://enjoykidding.blogspot.com/2012/03/segmen-saya-nak-doodle-korea.html

.:WaRdAH:. said...

http://smileon-secret.blogspot.com/2012/03/segmen-saya-nak-doodle-korea.html

reza mercurial said...

abang, saya pun join :)

http://rezamercurialvaporsuperflyiii.blogspot.com/2012/03/saya-nak-doodle-korea.html

Fatma Fazira said...

join :)

http://fatmafazira.blogspot.com/2012/03/saya-nak-doodle-korea.html

Nadratul Syazwana said...

Nad joined

http://nad-lifeisfun.blogspot.com/2012/03/saya-nak-doodle-korea.html

Cik Adieb said...

Saya join :D

http://nourayuadieb.blogspot.com/2012/03/saya-nak-doodle-korea.html

ezzamalik said...

nak ;D

http://ezzamalik.blogspot.com/2012/03/segmen-saya-nak-doodle-korea.html

Aien Nia said...

saya join
http://shayeaien.blogspot.com/2012/03/segmen-saya-nak-doodle-korea.html

Nurul said...

http://www-duniaphotoscape.blogspot.com/2012/03/saya-nak-doodle-korea.html

Zul n Azizi Boarding Pets said...

Salam,

Kami pun join segmen Hafizy..

http://mylovely-cats.blogspot.com/2012/03/saya-nak-doodle-korea.html

qila said...

http://qilafuntime.blogspot.com/2012/03/saya-nak-doodle-korea.html

Solehah Shamsuddin said...

Nak join jugak.

http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2012/03/saya-nak-doodle-korea.html

cahaya iman said...

yeah! minat korea..join!

http://prince-aeril.blogspot.com/2012/03/saya-nak-doodle-korea.html

Darwish said...

Join !

http://afisyahsteady.blogspot.com/2012/03/segmen-saya-nak-doodle-korea.html

muzi cherry ♥ said...

mintak2 dapat ... amin ~


http://kisahsukadukamuzi.blogspot.com/2012/03/saya-nak-doodle-korea.html

arenis said...

saye join ^_^

http://tentangid0paq.blogspot.com/2012/03/saya-nak-doodle-korea.html

Mohd Adha said...

Sudah Join :)
-->http://belogsayasukehatisaya.blogspot.com/

Abdul Hafizuddin Abdul Hashim said...

Saya Join.....

http://3259thelittleboy.blogspot.com/2012/03/saya-nak-doodle-korea.html

nur halysa basry said...

http://halysaonly.blogspot.com/

nuhalysa said...

http://halysaonly.blogspot.com/

Mohd Adha said...

Sudah Join :)
-->http://belogsayasukehatisaya.blogspot.com/

Nurul Aisyah said...

saya join

Masz Adrina said...

http://adrinamas.blogspot.com/
saya nak doodle korea

Nurul Aisyah said...

nnt saya bagi link...jap...tunggu..saya join

Misz Azney said...

Naaaaaaaaaaaakkkkkkkkkk doodle tuh !!!hehehe. . http://daxmanje94.blogspot.com/2012/03/saya-nak-doodle-korea.html

Syuhada said...

http://hokanoklate.blogspot.com/2012/03/saya-nak-doodle-korea.html
dh join

Nurul Aisyah said...

http://tiniersakura.blogspot.com/2012/03/saya-nak-doodle-korea.html

Nurul Aisyah said...

teheeee...hope sempat...
saya x minat sgt korea...tp teringin nak doodle Apit..

hohoh

Doodle korea pun korea lah...

Anith Hanisah said...

hai..sy join

http://musicloveanisa.blogspot.com/2012/03/segmen-saya-nak-doodle-korea.html

zakie_1459 said...

dah join pon
http://zakie11.blogspot.com/2012/03/saya-nak-doodle-korea.html

\\ Izzah // said...

Join ! Harap dapat doodle drpd Fiz :)

http://rahasiabelogaku.blogspot.com/2012/03/saya-nak-doodle-korea.html

sizziey darliana said...

http://darlieyana.blogspot.com/2012/03/nie-lah-hasil-yang-ditemukan-sejak-lama.html link salah tulis, coz first tue lupa tulis tajuk ............ :)

Nurul Izzah said...

Join ~

http://moonfrisbee.blogspot.com/2012/03/saya-nak-doodle-korea.html

ammin said...

saya join, harap dapat.... ok

http://nramminzul.blogspot.com/2012/03/saya-nak-dooble-korea.html

fera said...

dah join


http://saiafera.blogspot.com/2012/03/saya-nak-doodle-korea.html

hatiAMIRA said...

join

http://hatiamira.blogspot.com/2012/03/saya-nak-doodle-korea.html

sHaR!Na eLyaNa said...

http://opzzpinky.blogspot.com/2012/03/saya-nak-doodle-korea.html

so sweet..apit oppa kamsanmida :)

sHaR!Na eLyaNa said...

http://opzzpinky.blogspot.com/2012/03/saya-nak-doodle-korea.html

apit oppa kamsanmida :)

syafiqahrazali said...

http://namasayafyqa.blogspot.com/2012/03/segmen-saya-nak-doodle-korea.html

join juak nhe :D

Shira said...

assalamuallikum. Shira pun join jgak ! SALAM PERKENALAN SEMUA ~
http://shierasyahirah.blogspot.com/2012/03/saya-nak-doodle-korea.html

Zul n Azizi Boarding Pets said...

Salam Apit...

Kami join gak ye... :-)

http://mylovely-cats.blogspot.com/2012/03/saya-nak-doodle-korea.html

yana tralala ~ said...

yana join

http://bintangsantex.blogspot.com/2012/03/saya-nak-doodle-korea.html

Marliyana Mayamin said...

sy join!!

http://justasimplediary.blogspot.com/2012/03/saya-nak-doodle-korea.html

Afaf Atiqah said...

http://nurafafatiqah.blogspot.com/2012/03/saya-nak-doodle-korea-tapi-dari-siapa.html

Hana said...

http://justforfund.blogspot.com/2012/03/saya-nak-doodle-korea.html

#SY JOIN.. harap dapat doodle dr abg hafiz..

Nicky said...

http://single-mingleeu.blogspot.com/2012/03/saya-nak-doodle-korea.html

tiera said...

http://kisahamrara.blogspot.com/2012/03/saya-nak-doodle-korea.html

tiera join...

qistinaizzani said...

http://doodleliciousheart.blogspot.com/2012/03/49-saya-nak-doodle-korea.html

Aya Aris said...

nak join jugak..=)

http://mizz-ed-world.blogspot.com/2012/03/melody-of-segmen-saya-nak-doodle-korea.html

Najwa Ghazali said...

sy join. harap sgt sy dpt :)
http://najwanighazali.blogspot.com/2012/03/segmen-saya-nak-doodle-korea.html

si budak nerd said...

Saia join segmen nie :) nak menang, boleh takk ? Ngee ~~

http://si-budak-nerd.blogspot.com/2012/03/saya-nak-doodle-korea.html

NAL said...

Join lagi..

http://nyteamlife.blogspot.com/2012/03/saya-nak-doodle-korea.html

haseebahMustafa said...

http://hasiebaffa.blogspot.com/2012/03/saya-nak-doodle-korea.html

Sya Syahirah said...

Nak sangat-nak sangat! *godekk*
kjoined :'>
http://syalavigne.blogspot.com/2012/03/saya-nak-doodle-korea.html

Nur SyafiQah said...

http://miss-mujahidah.blogspot.com/2012/03/saya-nak-doodle-korea.html

Ieyda Yaya said...

http://gadis-potpet.blogspot.com/2012/03/saya-nak-doodle-korea.html

Lady Aira said...

percubaan ketiga!

http://airaamir.blogspot.com/2012/03/segmen-saya-nak-doodle-korea.html

Farra Izzaty said...

http://faralalalala.blogspot.com/2012/03/segmen-saya-nak-doodle-korea.html

AMNA said...

http://akubencihacker.blogspot.com/2012/03/saya-nak-doodle-korea.html

Nak! XD

MaYa MustWany said...

wahh ramai..mlm nnti bersengkang mata lagi fizzy siapkn smua.hihihi

mas xdpt nk join coz mas xbrpa minat korea2 ni..hihihi..tpi doodle tetap chomel.

A.Khairina said...

http://perisple.blogspot.com/2012/03/saya-nak-doodle-korea.html

Yayah Nasake said...

http://yayahnasake.blogspot.com/2012/03/saya-nak-doodle-korea.html

Izzul Labiqah said...

Join join join ^o^
http://aisakateehee.blogspot.com/2012/03/saya-nak-doodle-korea.html

Izzul Labiqah said...

join join join ^o^
http://aisakateehee.blogspot.com/2012/03/saya-nak-doodle-korea.html

Masz Adrina said...

saya join
saya nak doddle korea
http://adrinamas.blogspot.com/

Ahmad Haziq Azlan said...

http://azlanthetypewriter.blogspot.com/2012/03/saya-nak-doodle-korea.html

haseebahMustafa said...

saya nak jugak !!
http://hasiebaffa.blogspot.com/2012/03/saya-nak-doodle-korea.html

Anis Syahirah Johari said...

Saya dah join...

http://anisfuwoo.blogspot.com/2012/03/saya-nak-doodle-korea.html

D' Black Writer said...

Assalamualaikum.
Mai nak join doodle ni ye. Arigatohuzaimasu <3

http://wirawanceritera.blogspot.com/2012/03/saya-nak-doodle-korea.html

Asilah Sahira said...

http://teromaphbirusaye.blogspot.com/2012/03/saya-nak-doodle-korea.html

done join...arap dapat..hehe,,,bulesh wat header

Shira said...

Huhu .. Sy join ! re'edit .. coz x ckup syarat tdy ! (tolol btol sy nim) hahaha ! -.-"

http://shierasyahirah.blogspot.com/2012/03/saya-nak-doodle-korea.html

Akiema said...

http://akiemaye.blogspot.com/2012/03/segmen-saya-nak-doodle-korea.html

da joined bebeh :DD

WaNa WaHiD said...

doodle terbaik..sgt2 comel ^_^..

wana join ^_^

http://wanawanachup.blogspot.com/2012/03/saya-nak-doodle-korea.html

Ain Zuhairi said...

Harap sempat..

http://ainpunyeceritalah.blogspot.com/2012/03/saya-nak-doodle-korea.html

min_yu2511 said...

da join...
sempat lg x nie??
:p

http://dalamhatiadetamanbeb.blogspot.com/2012/03/saya-nak-doodle-korea.html

FarahMajdiah said...

:)

http://farahmajdiah.blogspot.com/2012/03/saya-nak-doodle-korea.html

Hana said...

http://justforfund.blogspot.com/2012/03/saya-nak-doodle-korea.html

join :)

FatinKpopLover said...

http://fatinkpoplover.blogspot.com/2012/03/saya-nak-doodle-korea.html

boleh wt doodle sendri tp sje nak utk kenangan hasil kerja dari Hafizi. :p

syahirah said...

assalamualaikum :) saya join ya

http://seindahnostalgiasemalam.blogspot.com/2012/03/saya-nak-doodle-korea.html

♥Arin Anis said...

:D nak3..
http://aduduvsalienpink.blogspot.com/2012/03/saya-nak-doodle-korea.html

Aya Aris said...

nak join jugak..=)
harap sempat agi..ingatkan Aya dah hantar dah tadi rupnya belum..hehehe..

http://mizz-ed-world.blogspot.com/2012/03/melody-of-segmen-saya-nak-doodle-korea.html

Miss Amateur Cook said...

http://missamateurcook.blogspot.com/2012/03/saya-nak-doodle-korea.html

AlyNn NyzAa said...

http://alynnnyzaa.blogspot.com/2012/03/saya-nak-doodle-korea.html

nAk ;D

Nor Zilla said...

Done join..harap masih berkesempatan.

http://moshimoshicikaru.blogspot.com/2012/03/saya-nak-doodle-korea.html

Nadratul Syazwana said...

Hehehe kelihatannye kali ini saya antara yg terawal? :p

Si Budak Comel said...

saya nak join saya nak join <3 weee~
http://budakgilasedangmenaip.blogspot.com/2012/03/saya-nak-doodle-korea.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...