Baca Entry Latest Nie Jugak!

17 March 2012

Freebies Doodle Baby Punk Comel

 Salam blogger dan salam sejahtera..pieewwiittt...
nampak tak bayi comel kat atas tue? punk lagi tue..hahaha..
tapi yang atasu tue baby cik anon..syhh..jangan kacaw dia taw..
semalam pown dah tunjuk kat fan facebook pasal nie..
baru hari nie nak publish n kasi kat korang..
tue pown kalau korang nak lag freebies nie..huhuhu nak ke?
hala..amik jangan x amik ye
credit gambar original to : supermanisback


cepat cakap comey! hahaha. wah anak aku buat camnie comey gak..
bila la nak ada anak kan..kah3..berangan dahh..ayoyoyo..
hmm okay lah..nak buat kerja lain lak..jemput amik..
babai korang..assalamualaikum..chow!

14 orang comel komen:

Hanis Syazana said...

Comell nye :)

Haruno Hana 하나 said...

ololololo~
comelnya baby punk tu XD
kecik2 dh reti nk rambut stail camtu..
haha :D

Aien Nia said...

comellll nye baby punk nie

SUFIANA1992 said...

comel-comel la..hafizzy edit nak ambik 1 ye warna oren..tq

Nur SyafiQah said...

Comel sangat! hekhek
* tak nak wat segmen / contest ke ?

Darwish said...

Comei,ambik satu..kaler hitam,Baru la nampak rock !!!1

syira rahim said...

hahahahaha comel gilaaaaaaaaaa !

cute PRINCESSES said...

sorry x letak credit,malas..tp kite da ltk banner da :D..

NAL said...

comel betul..nak ambil satu..

gdsbnga said...

omomomo comellllnyeeee auuuw! hihi

shahron said...

aiyooo...comel...suka2..^_^

Lyssa Faizureen said...

Olololorrrr. Tomeyyy nyer.
Ada macam muka saya waktu techik-2 dulu lahh . Punk-2 gitu . hahaha .

puanbee said...

ganas punya baby ..haha nasib comey

MaYa MustWany said...

hahaha chomel2 gnaz..hihih pe2 pun suka tgk yg otai atas skli tuh..hahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...