Iklan Terbaik Bulan Ini!

Baca Entry Latest Nie Jugak!

23 March 2012

Poster Movie Yang Gempak!

KLIK GAMBAR ATAS UNTUK LEBIH CLEAR!
Salam blogger dan salam sejahtera kat korang semua..Nampak tak poster atas tue? Hebat kan? Teringin nak create poster camtue tapi banyak lagi yang nak kena belajar pasal editing nie..lebih2 lagi pasal Manipulation of Photoshop. Dulu pown apit pernah buat entry pasal Manipulation of Osama bin Ladin. Dan apit pernah gak buat tutorial photoshop pasal Manipulation. Tapi simple punya manipulation ja. TEKAN SINI untuk tengok tutorial tue. 


Tengok ja poster movie Wrath Of The Titans terus jer terasa kagum dengan poster tue. Gila gempak. Mesti banyak layer guna. Aduhai. Hebatnya editing omputih. huhuhu. Tapi kukubesi pown lagi hebat kan. Korang cer tengok website movie tue >> wwws.aa.warnerbros.com . Best kan? Sapa nak teman apit pergi tengok wayang ceta nie? Movie nie akan berada di pawagam 29 Mac 2012 bersamaan khamis nex week. Confirm nak p tengok. Suka ceta camnie. Boleh datang ilham! Jom layan trailer dia..

KLIK ATAS UNTUK KE TRAILER MOVIE NIE

9 orang comel komen:

lyana kamal said...

Ouuuu. killer laa~ kagum dengan pembikin poster tu

shida'R said...

apit nganga cmtuh..ttbe scara xsgaje shida pun tnganga juga tgk haha..lawakk tol!

Cik tikah said...

scary la! hahaha

Sue-Rya Qistina said...

wow!! what a nice poster..
saya klau bab2 cmni, mmg agak failed di situ..kihkih

Queen Nouvelle said...

cam best jerh . kena pi tengok gak nie . gempak la poster dia ~

puterisiong said...

so scary...pengeditan yang hebakk.. haha

MaYa MustWany said...

kagum2..bravo2..tapi bangga gak dak2 Malaysia mcm fizzy pun dh leh wat gak..so xkurang hebat la kan..

tapi awat nampak gigi rabbit yg chomel..hihihi

Lindaannur said...

teringin nak belajar photoshop...
Tapi tak pernah jadik..

Yayah Nasake said...

anda telah d tag

http://yayahnasake.blogspot.com/2012/03/1st-giveaway-by-amna.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...