Baca Entry Latest Nie Jugak!

30 March 2012

Kaki Like Tegar Status Aku di Facebook

Salam blogger dan salam sejahtera kat korang semua..Salam Jumaat sekali.
Sebelum nak p semayang Jumaat, nak buat entry jap pasal pasal sorang blogger nie. Sangat suka LIKE status apit di Facebook. Bukan status2 jer..sekali ngan automatik iklan Churp2 semua dia klik. Yang paling syok, baru update status 2 second ago, dia dah siap LIKE dah. Gila super laju budak neh. Siapakah beliau nie? Kih3. Tengok header blog dia dulu kat bwah.


Aku panggil Gee jer kat blogger nie. Dia sangat setia join Segmen yang apit buat. Tapi dia selalu mintak buatkan freehair, kesian plak kan. Tapi apit tak sempat nak lukiskan khas untuk dia. Kenapa dia lebih sukakan yang freehair? Sebab gee ialah seorang Non-Muslim. Ada jugak pernah bergurau dengan dia, " Gee pakai lah tudung, mesti lawa" Hihihi. Tapi apit dah janji pown nak buat doodle kat dia satu yang freehair. Kepada Gee, silalah amik doodle di bawah nie. Suka warna biru kan? 


Hope saudari Gee suka dengan doodle kat atas nie. Dengan sepantas kilat buat doodle nie. Kalau tak comel yang diharapkan, mintak ampun mintak maaf okay. Kih3. Tapi, apakata Gee try pakai tudung sekali nak tengok, haaa..nampak keayuaan di situ. Hihi. Nanti apit nak p Sabah, boleh kot tunjukkan jalan. Kih3. So, enjoy the doodle. Sekian. Salam.

p/s : Semoga mendapat hidayah daripada-Nya

16 orang comel komen:

Lyssa Faizureen said...

Waaaa . Yang suka buat gila LIKE semuaaa ur status ni ape kes lakk ? Tak mau kasikkk hadiah ? hahahah .

eyryn said...

alahai, comeiinye doodle dye dapat..
hehe, bertuah laa Gee nie :)

♥ Ieqa Halim ♥ said...

atoto doodle apit sume omey2 laa . geramm ! :3

Are~q!Lah said...

comel doodle 2
nak jgk !

~ Nurul Nadhirah Norsalim ★‿★ said...

coomeeyy ! ;D

fatin amalina husna said...

hehe..secret admire apit kowt..ngeh3~
#lawak jaa..

Siti Rohaida said...

bile nak buatkan doodle untk sis plak..

GeeGee said...

Hahahahaha, rasa pelik pula ramai yang datang blog Gee, sekali check status abang Apit kat Fb, rupanya nih puncanya :D

Thanks so much abang Apit buat entry ni, doodle tu Gee tak expect abang Apit buat cem tu, cute sangat - sangat ! Thanks abang Apit :)

- Pakai tudung yea :Pp

Aida Omar said...

comeynye doodle tu.. nak terjah gee jugak la :) hehe

AlyNn NyzAa said...

comel! :D

Solehah Shamsuddin said...

alahai comeynye doodle Gee...

♥ Maisarah Humaira ♥ said...

comeynye doodle nih!
apit, nt wt la doole muslimah pkai spek...hihihi

doodle yg apit wt comey2 sumenye :)

GeeGee said...

thank you, thank you .

terima kasih, terima kasih .

xiexie, xiexie :P

MaYa MustWany said...

akhirnya gee dpt gak..aah sllu nmpak dia kat status fizzy.hihi

aneesa siti norshazliana said...

nak tempah leh x??

aneesa siti norshazliana said...

nak tempah leh x??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...