Last updated!

06 March 2012

BEN ASHAARI AJAK KORANG KRITIK BLOG AKU

salam blogger dan salam sejahtera..
lamanya tak join segmen2 bro ben nie..nak join lah!
tamat : 10 malam (6hb 3 2012)

Kenapa blog aku perlu dikritik?
1. Sebab blog nie kurang pengunjung sejak dua menjak nie.
2. sebab nak tahu kelemahan blog nie.

Korang kritik lah sepedas pedasnya. Hope setiap kritikan tue akan menjadi buah fikiran untuk aku lebih fokus tentang kelemahan yang ada di blog nie okay! sila sila kritik.


17 orang comel komen:

aku inilah said...

salam.. singgah dari segmen yang sama..

kat sini layout dia menarik... dan warna biru.. cun...

Ain Zuhairi said...

Suka semua tuto kat blog ini. Blog ini ok dan nice :)

Dari segmen sama... Jemput kritik...
http://ainpunyeceritalah.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Rahmah Ram Ram said...

As salam...

singgah dari segmen yang sama..salam kenal..

Overall blog ini simple dan menarik dan yang penting senang loading dan menarik untuk dibaca...tahniah dan teruskan berblogging ye.

jemputlah singgah ke blog saya ...

http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

haz hany said...

Salam....
Sy pertama kali datang kat blog awk ni..
Sy masih baru baru 9 hari mencuba berblog..perlukan sokongan...
apa yang sy tgk blog ni MENARIK...kemas ..dan yg penting tetamu yang datang selesa..

Jemputlah ke blog saya kalo mampu follow skali k..TQVM
http://hazhatikuxlgkemek.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Cik FaRiZaM said...

er.....nk komen apa ek

Muhamad Azam said...

apesal blog ni best sangat!! cantik dan tersusun!

jom gi blog saya
http://blogbudaksengal.blogspot.com/2012/03/segmen-ben-ashaari-ajak-korang-kritik.html

Cik Ayu said...

ok..simple.. tp ntah kenapa cam suram la.. tukar kaler kot ;)

jom kritik blog CA plak

http://bila2akurajin.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Azhafizah[フィザ] said...

so far Ok da ^^

zakirul rahim said...

gempak jugak blog ko nie..terbaikk..tak ada apa yang nak dikomenkan tapi kena pandai bermain dengan warna blog okayyy!!..insyaAllah.aku akan singgah sini lagi..weee..ohsem!!

jemput singgah:
http://zakirulrahim.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Cik Kay Jue said...

blog ni ok sangat.. kemas.. simple.. like blue colour!.. hehe


http://kayjueblog.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

dyabunga said...

singgh dri segmen bro otai..
http://yayabunga.blogspot.com/2012/03/segmen-jom-kritik-blog-aku.html

blog ni dah cantik..:D
entry dulu tu cuba letak lepas shoutbox

eyka said...

singgah ,, dari segmen abg BEN ..
simple & kemas ...
jemput singgah ke blog sy ....
http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Cik Lin Lina Zainal said...

Hi Apit :)

Blog ni berinformatif..

Background color yg sesuai..

But, lmbt nk loading..

come for visit me :) TQ

http://linloveafat.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html#

Cik Lin Lina Zainal said...

Hi Apit :)

Blog ni lambat sikit loading ek..

Background colour sesuai..

Blog pun berinformatif

Singgah ke blog sy. :)

http://linloveafat.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html#

shida'R said...

ok dah blog apit..geng shida wane biru.. :)

Rafflesia™ said...

Hi.. datang dari segmen BEN ASHAARI AJAK KORANG KRITIK BLOG AKU.. =.=

sokong pendapat Cik Ayu.. maybe background post same dengan background blog. =.=

ini pendapat syieda saje.. hihi
http://lovestory313.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

hafizaiman95 @ fizs said...

blog ni lawa.. bgus.. follower pun ramai.. sy pun follow.. tapi, kalau boleh bezakan background blog dgn post.. sebab tak berapa nak menariklaa.. kritik blog sy pulak tau.. http://www.hafizaiman95.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html