Last updated!

01 January 2012

Samsung Galaxy Tab 7.7 Dah Sampai Malaysia Belum?

salam blogger dan salam sejahtera kat korang semua..
SELAMAT TAHUN BARU 2012 kat korang..
sambut kat mana korang semalam? apit lepak kt umah ja..
hmm tadi tengah survey2 tab kat youtube..
memang sangap lama dah ngan Galaxy Tab nie..
sejak dari 10.1 lagi..tapi x mampu la plak dulu..
so tahun nie ingat nak jer angkat Galaxy Tab 7.7 nie..
tapi belum sampai Malaysia kan? eh dah sampai belom ha?
korang tahu tak? kat kedai pown x nmpak lagi rasanya..
memang tengah tunggu Tab nie datang Malaysia jer nie..
2minggu lepas ada member dh angkat 7.0 plus..terliur gak..
3 minggu lepas Galaxy Ace pown membe dah angkat..
so tahun nie ingat nak angkt Tab nie kot..
saja nak tunggu tahun baru, sebab tunggu barang baru sampai..
kalau beli hujung2 tahun lepas, terasa rugi lak..
sebab tue buat tak tahu jer membe duk angkat gadget2 baru..
gila bai..sapa yang tak panas kan..haha..terkedu gak r..
tapi lex..tunggu barang sempoi datang lu..kan3..
wahai SGT 7.7, datang lah cepat kepadaku eyh..
nanti nak online senang kit guna tab nie kan..aduhai, berangan jap!
sempat lagi tue berangan nak bukak blog kat Tab..
barang belum dapat, dah berangan macam2..hahaha
kata kat diri sendiri..hmm memang teringin lama dah nie..
tunggu jer ko ye Samsung Galaxy Tab 7.7..
hmm okaylah korang..tue jer nak share..babai!

8 orang comel komen:

Miz Novexx said...

fuhh, cantek kot design galaxy tab tu... memang kempunan jugak nak beli tapi sekarang ni cukup la dulu dengan android yang ada, sebab mak tak bagi beli tab...
semoga apit dapat beli tab tu, nanti nak pinjam.... hahah (^__^)V

khairul said...

agak2 brapa riban tu apit

Hafizzi Aziz said...

@khairul : dgr kata dalam 1.6K

akuamir said...

gua ada 10.1

ape beza ngan 7.0 sume ek?? camne buat pic tu takde bass?? macam muat size dye bentuk tab je?? ajar sket lah mehh.. :)

Kotak Mancis said...

perhh... terbaek la kan... hahhahhaaa...


apit nak tnya cikit...

cam na nak adjust gambar yang kita letak dekat shoutbox supaya dia tak di hide sekali... dah ubah saiz ikut gambar tapi bila hide shoutbox, gambar yang kat tepi shoutbox tu muncul setengah ja... lagi setengah dia hide pulak... bagi pendapat ckit... hehehhee

Kotak Mancis said...

salam... apit abaikan pertnyaan tadi... dah boleh setting dah... sory2...

Anonymous said...

7.7 ni bagus utk digunakan..walaupun skrg dah jadi model lama tapi still berguna jugak.. korang tgk la harga latest utk model baru atau pun terpakai kat sini http://www.mobile88.com/cellphone/samsung/samsung-galaxy-tab-7.7/price.asp

Anonymous said...

@Anonymous

http://www.mobile88.com/cellphone/samsung/samsung-galaxy-tab-7.7/price.asp