Baca Entry Latest Nie Jugak!

24 October 2011

Yuyu Zulaikha Vector Illustration #8

salam blogger kat korang semua..
hmm apit tadi ada la lukis gambar cik yuyu nie..
ala..takkan korang tak kenal kot Yuyu Zulaikha?
blogger femes nie wey! gila kau tak kenal..huhu..
apit dah lukis lama dah gambar nie..saja boring2 test power..
hmm keseluruhan gambar nie okay..menjadi la jugak..
tapi mai tang part muka yuyu tue agak susah kit nak buat..
gambar Yuyu yang apit amik nak lukis pown kurang clear..
so nak lukis part muka agak susah lah..(tak reti)
tak berapa nampak macam Yuyu kan..gambar kat bawah nie..

alahai..comel betul cik Yuyu kita nie kan..
kecik bebenor orngnya..huhu..
hope Yuyu tak marah lah eyg amik gambar yuyu buat model..
nak testing power ja Yuyu..taw2..lex eyh..hihi..
so korang..sila kasi komen yang membina sikit ye..
babai korang..assalamualaikum..
korang boleh tengok Vector Illustration yang lain jugak..

28 orang comel komen:

Haniada said...

cantik.. sebijik same.. :)

nurdani said...

sebijik!!! cantik dan comel

SANDRA AZWAN said...

Cik YUYU yg comel!
Nice dude!

Lyssa Faizureen said...

HEHE . Yuyu Zulaikha comel lah ! :) gud job dear <3

yuyu Zulaikha said...

arghhhhhhhhhhh! suka nyaaaa apizzz!! wuuuu T_T suka sukaa! terima kasihhhh sangattt!

Diyana Ali said...

cantik laaa :) jd je :)

syapik naser said...

cantik..

mishnurlin said...

comei sgt.. :)

CekbOlat-bOlat said...

perghh.. lawooo gilerrr..
untunglahh.. org yg pemes-pemes.. retis-retis jerhh die lukisss.. :((

Eyhan said...

Wahhh!!!!cantik...cute,,,superb bagos sangat....

bluedianthus said...

Nice apit..nak suruh apit buatkan untuk akak pla nanti..hehe

bluedianthus said...

Nice apit..nak suruh apit buatkan untuk akak pla nanti..hehe

Hafizzi Aziz said...

@bluedianthus : insyaallah kak..lamanya x nmpak akak..rindu! kih3

CynthiaShin 欣倪♥ said...

Comelnya doodles yuyu to haha suka suka suka <3

Adah dimie. said...

cantik laa :)

MaYa MustWany said...

cantik.hmpir sama.cute!

sis92 said...

wah awak mmg berbakat :)

smoga maju jaya :)

Nuriy Arisa said...

kakak yuyu yg comeyyyyy!!!

cantek ilustration tueee!

naiemah_ramli said...

cantikkk... :)

khairul said...

i like

Lavender Lassie Roses said...

Canteekla...chumell~ :)

ainie yusof said...

serius menjadi! hebat!!!

AkuTracy said...

buatkan utk tracy lak nnt :D

biskut chipmore said...

lawanya..sebijik

wawa abdullah said...

lawa.. very nice.. :)

ain dzaya said...

yuyu sememangnyer comeyy..jadik doodles lg comeyy...nk satu boleh tak....eheee

IEQAH said...

EHEM EHEM..KALAU nk tempah karikatur mcm yuyu tu bape yup??

Nurul Ain Atikah said...

fulammak. terkezot saye.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...