Last updated!

03 October 2011

Lagi Sekali Churp-Churp buat Kejutan

salam blogger kat korang semua..
hope korang semua sihat-sihat ye..jangan men hujan..
kat umah apit skang petang2 mesti hujan..
pagi2 pown hujan gak..tidur pown bes ja..hahahaha..
hmm apit nak story pasal churp2 lagi nie..
jumaat lepas apit dah cashout churp2 apit..ingat tak?
korang tak ingat? meh usha entry nie >> KLIK
so berbalik kepada akaun 0 sen lah kan lepas cashout..
nak dijadikan ceta kan..balik keja tadi bukak lah akaun churp2
tak habis2 Encik churp2 comel nie kasi kejutan taw..
tetiba jer meningkat earning dalam tue..(best kot)
korang tengok bawah nie..bukti2..


suka kot weyh..memang best lah churp-churp nie..
dalam busy2 nak blogwalking pown cepat jer aeraning naik eyh..
thanks kat korang jugak sebab sudi klik-klik churp apit..
hmm kalau yang mana tak daftar churp-churp nie memang rugi..
kalau korang nak daftar churp2, meh sini daftar meh >> KLIK
okay lah korang..nanti apit nak buat tutorial photoshop kat korang ye..
jangan lupa blog buruk apit nie ye..
babai korang!


6 orang comel komen:

cik violet said...

da lame x bukak churp2..hoho

MerLe said...

tade churp2 lagi..

Wahida said...

Tahniah Apit! :D

farhan said...

cpt btul naik churp2..churp2 aku baru rm4.00 je..

NiGhTiNaNgLe_FARA said...

eiii..tak reti btol aq gune churp2 ni..mane ntah nak letak apps tu kt blog..aja siket apit..

amri lawak kelakar said...

nice r bro..saya punya dlm proses cashout..yg sekarang adalah dlm RM15.hehe