Last updated!

15 October 2011

Download Boboiboy (2011) DVDRip

salam blogger kat korang semua..
okay! nak kasi korang download ceta boboiboy nie..
sapa ada tengok ceta nie kat TV3 setiap hari ahad??
hahaha..aku kadang2 tengok lah..
kepad peminat tegar kartun2 spesis nie boleh la download..
apit download gak..memang puas hati..
Quality giler video..HD..saiz tue berat sikit lah..DVDRip kan
tapi memang puas hati..serius..korang nak?
nah amik link2 kat bawah nie okay!
ada 8 episod..link mediafire..

BoboiBoy Episod 1 - Download
BoboiBoy Episod 2 - Download
BoboiBoy Episod 3 - Download
BoboiBoy Episod 4 - Download
BoboiBoy Episod 5 - Download
BoboiBoy Episod 6 - Download
BoboiBoy Episod 7 - Download
BoboiBoy Episod 8 - Download

password : www.teamaryzs.com atau teamaryzs.com

Language : Malay
Subtitle : None



5 orang comel komen:

Lyssa Faizureen said...

hehehe .tk abess2 dengan boboi boy dia ^^

Laurie Gina said...

yea !! citer pavorite aku !! trimas ya Apit...!!

MaYa MustWany said...

boboiboy!!! best2..adik& anak buah pun tak layan,mas pulak yang dok layan tengok sorang2 w/p da ulang banyak kali..kih3..

terbaekkk~

Nur Lavender said...

best2..^^

wardatul_sofia said...

Apit.. ni sampai part 8 jer ke ?? kalo ada tambah ar.. :)