Baca Entry Latest Nie Jugak!

15 October 2011

Tempahan Vector illustration Flohasella #6

salam blogger kat korang semua..
haloooo..lamanya tak bergiat melukis vector2 nie..
korang pown mesti boring gila kan..asyikk freebies jer..
yeke boring? ke suka dapat freebies cemey..hohoho..
hmm korang nampak tak vector atas tue?
ha tue bukan freebies..jangan memandai nak amik lak..
tue gambar orang tue woiii! hhaha..
cam biasa..nie gambar yang ditempah oleh akak tieha..
gambar beliau bersama suaminya yang tercinta..
sweetnya..bila la aku nak kawen..sapa nak kawen ngan aku?
confirm2 xdak sapa..adoyaiii..lupakan..
hmm so sapa2 yang nak apit lukis vector gambar korang..
korang boleh order jer kat apit okay!
caranya korang send jer gambar korang kat inbox facebook apit..
kalau korang xdak facebook apit,nie ha kat bawah ni..
>> Facebook Hafizzi Aziz <<
tapi kemungkinannya gambar korang tue lambat sikit lah nak siap..
sebabnya apit terpaksa curi2 masa nak lukis..
apit busy sikit buat masa sekarang dengan kerja2..
okaylah korang..apa kata komen gambar kat atas tue..
apa? korang nak tengok gambar original?
KLIK SINI
hmm tak payah lah..gambar original tak boleh..
gambar kawen orang tue..mengada jer nak tengok! haha..
hmm korang pergi lah tanya saudari tieha sendiri..
okay korang! jumpa lagi! chow! babai!
assalamualaikum...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...