Last updated!

13 October 2011

Download Filem Bini-Biniku Gangster

salam blogger kat korang..aku tengah tension nie..
kenapa ntah internet umah aku malam nie macam harem..
aku nak blogwalking kat blog korang pown susah..
tension betul..kalo tak nak kasi freebies kat korang..
tapi dah nak upload pic pown macam b**i, so nanti lah..
korang dah tengok lom ceta bini-biniku gansgter nie?
kalau korang nak tahu best or tak, nah download!
Bini-Biniku Gangster Part 1 - Download
Bini-Biniku Gangster Part 2 - Download
Bini-Biniku Gangster Part 3 - Download
Bini-Biniku Gangster Part 4 - Download


2 orang comel komen:

nuyui a.k.a miss YUI said...

nape kuar either removed bla bla bla ea??

xleh download ea?

Farah Azurah said...

nasib baik sempt tgk kat youtube ..hehhe..tolong fara boleh x ??masuk sini kalau nak taww..please :) http://farahazurah.blogspot.com/2011/10/like-sini-bagi-yang-berkenan-dengan-dia.html