Last updated!

02 October 2011

Rindu Zaman Sekolah + Basketball

salam blogger kat korang semua..
rindu betul kat bebudak blog semua nie..
sebelum tue korang KLIK bawah nie jap boleh tak?
rasa macam dah lama lak tak update blog (padahal baru 2hari)
2hari pown lama jugak kan..hihihi..
bukan xmau update blog nie..tapi tak sempat nak update..
macam2 halangan yang menimpa..huhu..tak sempat..
so sory ye korang semua..dekat shoutbox tue ramai betul suruh update..
ada yang mintak freebies lah..ada yang request tuto photoshop lah..
macam2 lagi lah..insyaallah kalau sempat ye..

okay apit nak story cket lah pasal zaman sekolah apit dulu..
hmm sebenarnya rindu kat zaman skolah nie..aduhh..
dulu time sekolah, ponteng memanjang kot..
sampai nak kena gantung sekolah..nak kena buang sekolah pown ada..
memang nakal gila lah dulu..(bukan la gila sangat)
belajar pown ala balai jer..huhuhu..
masa sekolah dulu apit pernah wakil sekolah taw..
bukan bersyair ke,,,bersajak ke taw..
tapi apit wakil dalam game basketball..
wakil sekolah jer pown..korang mesti lagi hebat kan..
sekarang nie lama dah tak main..
bakat terpendam dah hilang pelan2..
nak main pown, cam segan lak..yela,game bebudak cina..
alah..cina bukan reti sangat main..(bagi sedap hati)
maybe nak main balik lah rasa..
ada tak korang yang pandai main basketball kat sini??
jom main sama2 nak tak? jom3..
kita tengok skill sapa lagi cun..hihihihihi..
okaylah korang..tak tau nak update apa..
lagi satu, lawa tak doodle atas tue?
korang nak gak tak?
kalau nak, nantikan entry seterusnya..
freebies untuk korang!
babai korang!


11 orang comel komen:

sarah hanafiah said...

rindu zaman sekolah jugak .ada waktu rehat yang ikut masa .bestt makan sesama kawan :)

nurdani said...

comelnyer.......................

atyn said...

okay smart kowt :)

NiGhTiNaNgLe_FARA said...

huhu...
fa pun main basketbal gak..
kst matriks ni pun main lagi..
jgn jelez..huhuk..

CynthiaShin 欣倪♥ said...

You play basketball ? Good sbb jrg melayu main basketball :)

Farah Tuhar said...

belajar ala balai ? ape tuuu ..

Xavi De said...

benda alah tu pakcik xreti maen, lau putsal or bola padang leh laa...:p

aimie amalina said...

ala
kang kite yg dibasketkan
canne?
kite ketot je..hehehe
selamat mengimarahkan kembali basket ball..hehehe =p

Hafizzi Aziz said...

@farah tuhar : ala balai tue maksudnya tak bersungguh2..bahasa kedah..hihi

khairul said...

aku pon dulu amsa form1 main gak bktball nie..dek kerana pendek..aku tukaq naik beskal lak hehe

farz zull said...

yeahh, basketball memang best!! dri skolah menengah, kolej dan universiti farz suka main....:)