Last updated!

29 October 2011

Jom Serbu Contest Buat Doodle! Hadiah Lumayan!

salam blogger kat korang smeua ye..
huh letihnya bawu balik dari shopping..
hmm malam nie taknak update blog pasal tuto ke freebies..
tapi apit nak korang terjah contest best nie..
korang nampak banner kat atas tue kan?
CONTEST CUTE DOLLY ATAU DOODLE..
korang tengok lah sendiri hadiah2 contest nie..bes kan?
bukan tue saja taw hadiahnya..ada hadiah2 lain jugak..
bukan susah pown nak join..korang just buat doodle..
nie memang untuk korang semua contest nie..
apit tak join okay contest nie..apit nak korang join!
wajib join..buktikan kebolehan korang buat doodle..
kalau korang nak belajar buat doodle, tengok tutorial bawah nie..

korang ikut tutorial2 tue..insyaallah korang akan berjaya..
korang cuba lah..belom cuba belom taw..okay?
kalau korang nak join, korang boleh klik banner kat atas tue..
atau pown korang klik SINI untuk ke blog pihak penganjur..
26 Oktober 2011 hingga 26 November 2011..
*apit tak join, apit kasi peluang kat korang untuk cuba lukis doodle*


10 orang comel komen:

hawiz said...

pehh..best gak...

MisS NaSiHa said...

apit tak leh join..t confirm2 apit menang..:P

NiGhTiNaNgLe_FARA said...

apit pun join r..
ne tau leh menang..

MANZARINA said...

aah...apit xyah join...apit terel...apit join kompom apit mng...doodle apit cecomel lak tu

sis92 said...

apit join lah..insyaallah menang punya :)

Haniada said...

joinlah apit..
kan apit terrer bab doodle niey..
konfem menang punye.. hehe :)

SiTi NuRliYaNa said...

wow.. best.. tp insyallah kalau sempat.. coz skang gah bz gan final project.. hua... nk join...

lynenotsocute said...

confirm nak join jgk..huhu

QilaDany said...

join :) THANKS for info and tutor apit. sgtt berguna :)

Cute Design Watermark said...

tq apit..tolong war2kan contest akak cci neh..... ^_^ syg u lah.... :P nnti contest ni ade sijil tau... ^_^ tgh reka tuk sijil plak...ehehe..