Baca Entry Latest Nie Jugak!

25 October 2011

Tercapai Jugak Hajat Aku! Terima Kasih Mak!

salam blogger kat korang semua..
hmm tadi apit g usha2 Galaxy Tab ngan Samsung Galaxy SII..
harga memang perghhhh..tak berapa nak mampu lagi den..
saja g survey2 harga..plan memang nak beli, tapi nanti dulu..
so singgah kedai komputer, nak beli antivirus..sebab antivirus dah expired dekat 1bulan lebih dah..
so tungu punya tunggu cina tue g amik barang, ternampak external..
memang aim lama dah external 1 Tera nie..dulu masa bawu kuar, mahal..
sekarang punya external apit apaki 160GB jer pown..
so saja la tanya cina tue harga n ada less or tak..
dengar jer dia gitaw harga external tue RM***.**..terus jer angkat..
Brand SAMSUNG..1 Tera..Portable 3.0..terbaeekkk..
tanpa segan dan silu..hohoho..tapi mak yang bayarkan..lalala..
apit amik brand SAMSUNG sebab LCD kat umah SAMSUNG..
nanti boleh buat wayang dalam rumah..movie BlueRay lak kan..
suka betul shopping dengan mak..mak terbaeekkkkk...
masa duk usha2 tue pown mak dah tanya..

mak kata "apit nak ka? kalau nak, amik la.."
apit lak ckp " NAK! (gelojohnya!)

lepas jer beli menatang tue n antivirus Kapersky untuk 3 user..
terus bergegas balik rumah antar mak dulu..
lepas jer antar mak kat umah, terus kol membe..nak amik movie..
memang banyak lah movie tadi amik..tapi tak luak pown 1tera tue..
seronoknya! TERIMA KASIH MAK sebab belanja..

Entri Sebelum Nie - SINI



23 orang comel komen:

Wan Nurul Zur Ain Bt Wan Din said...

wow best nyew...

fiq. said...

bestnye,bestnye, haha

hawa said...

cehh..syok la tu..ptt la dok keja ambk movie ja hahahha

Kacang Pool said...

Untungkah mak belanja.
Selamat duit...

Silent Thinker said...

wah..bestnya!!
dapat 1 tera..mak bayar pulak.

Misz Azney said...

best nyer awk. . nnti leyh r blanje sy pulak eq. . hehe. .

aRa ❤ aFiq™ said...

mak nak jugak.. hehe

NiGhTiNaNgLe_FARA said...

nak tahu berape harge die skrg???
nak beli jugak tapi tak tahu price die,,

Fabulous Me said...

Apit, 1 tera brape rm?

sis92 said...

wuuu bestnya apit

nak jugaklah
datang terjah umah apit mlm ni jugak haha :)

Azwa said...

wow..bestnya dpt...1 tr brpa?

shida'R said...

apit simpan duit buat kawen plak..hehee ^_^

xkn nk suh mak gak yg beli ank dara tue hehee ;p

CikHoneyBee said...

best nye... hehehe.. bule la simpan byk movie kt external tu kn

Azhafizah[フィザ] said...

tu lah untungnyer kuar ngan mak..hihi..anak mak pun kan..:p

oreocheesecakes said...

nak jgk.....huhuhu

Lyssa Faizureen said...

wahhhh . syiokk lew teww.. kat Lyssa, tak belii ? Kata nak belii ? Ahaaaa~ ^_^

yan_n.i.m said...

kikikikiki eksaited nyer dpt brg y org blanje..! hikss

budak ketot said...

itu yang best kalau keluar dengan mak, semua dia support. muehehe.

MaYa MustWany said...

allhamdullilah..nanti jangan lupa balas jasa mak fizzi balik k.sentiasa ingat setiap pekara.(doa kan b4 tdo pun salah satu nya) (^_^)nn

Nazura Naa said...

lorh..syoknyaa...apit ank mak eh??hehe..ptot la mak sayang lebih..lalala

~Nana 귀여운~ said...

untung ar khennn..huhu

Nurul CLumsy Gurl said...

wa... x aci... hu3..... best la........... T_________T

Nurul CLumsy Gurl said...

wa... x aci... hu3..... best la........... T_________T

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...