Last updated!

14 October 2011

Download Movie Real Steel (2011)

salam blogger kat korang semua..
korang dah tengok belom ceta Real Steel?
hmm robot lawan2 gusti tue..
apit nak g tengok..tapi takda sapa nak teman la..
hmm so download jer lah..
movie nie baru sangat2 di panggung..
kalau yang mana busy nak g wayang, meh la download..
credit to : http://www.syok.org
Real Steel Part 1 - Download
Real Steel Part 2 - Download

7 orang comel komen:

sarah mohamad said...

gambar cantik tak? nak download tapi dekat kelas ni dah kena block! hehehe

kEniNgtEgAk eCahUruHara said...

citer neh sgt awesome!!! besh!!! ak da g tgk semalam;) sweeeeettt~ must watch!!!!

alif haris said...

thanks bro ..
aku tgk mcm best je cite ni ..hehe

Kacang Pool said...

Baru je tengok cerita nie semalam kat pawagam..
Serius best! macam nak pi tengok sekali lagi.

Ada buat sikit review pasal cerita nie:
http://azamsad92.blogspot.com/2011/10/real-steel-robot-pandai-menari.html

ninie said...

yey.tengs ;P hehe.mls nak kuar tgk kat wayang

★aieda♡pinky★ said...

sumpah best gile cite neh....

Anonymous said...

xda subtitle..