Baca Entry Latest Nie Jugak!

25 October 2011

Thanks Yuyu Zulaikha!

salam blogger kat korang semua..
hmm hari nie bes lah..sebab apa? sebab melepak ngan membe..
so hari nie tak update blog..takdak idea..
pastue tadi ada sorang blogger femes nie datang..
wah! Yuyu Zulaikha kecik molek datang follow..lalala..
yela..blogger femes follow blog yang tak seberapa nie kan..


check-check facebook pown Yuyu add apit jugak..
tanpa segan silu dan berfikir panjang, terus CONFIRM!
suka nie..huhu..tapi, in relationship plak..hahaha...lawak ja Yuyu no..
hmm dulu bro Ben datang follow..skang nie Yuyu lak..
bila plak Cik Epal, Hanis Zalikha n blogger pemes len nak follow apit?
hihihi..apa2 pown, kepada Yuyu >> cari teloq puyuh bagi jumpa naa..
yuyu sangat sporting n stylo mylo lah..peace..
babai korang! assalamualaikum..


17 orang comel komen:

Wan Nurul Zur Ain Bt Wan Din said...

waaaa kitew abg ben n kamoo je folow..yuyu,hanis zalikha n lissa tak folow lg hukhukhuk...yang femes wat mase ni kmoo n abg ben only hikhik

Myza Sam said...

wah untung la (:

_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://e.exps.me

nasha sanza said...

wah! bestnya!hehe..

merahitujambu said...

bestnyaaaa

Diyana Ali said...

wah best laa. blogger femes amos follow :)

aRa ❤ aFiq™ said...

wah.. untung la :)

Fendy said...

untung laaaa...........

Aieyn Bf said...

atotoy , tahniah :)
bestnyehh blog otai follow blog kite

si ngokngek said...

phewits...cayalah pakai mask pun yuyu terpikat..kehkehkeh

yuyu Zulaikha said...

aloooooo T_T yuyu je ponnn.. cikai lagi.. hmm... takmo la cakap femes femes... yuyu add pun sebab nak suruh buat watermark! hahahaha!

jaa64 said...

suka lettew!!

CekbOlat-bOlat said...

cekbolat jeles :P

CynthiaShin 欣倪♥ said...

Untung ah dia yuyu follow dia :P

CynthiaShin 欣倪♥ said...

Untung ah dia yuyu follow dia :P

farhan said...

akum..ok la tu ben dgn yuyu yg femes dah follow..ada jgk tu drpd takde...bersyukur la apa yg ada..jangan la tamak sgt..ni semua hanya sementara je...

Lyssa Faizureen said...

hahaha . Yuyu ; ada udang di sebalik batu nehh :) kehkeh~

Miszz Miza said...

untunglaaa.....ada org follow, mm, asik pakai anon jer, mcm hacker la plak....kihkih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...