Baca Entry Latest Nie Jugak!

26 October 2011

Tempahan Vector illustration Nur Lieza #7

salam blogger kat korang semua..
okay apit nak post entry pasal tempahan vector dari customer..
hmm sebenarnya vector nie dah lama siap..
tapi baru hari nie terasa nak buat entry pasal nie (takdak idea lah tue)
gambar nie agak susah jugak lah untuk lukis..memang susah..
ini bukan freebies okay..korang jangan memandai nak amik lak..
nie gambar kawen customer..sungguh secocok pasangan sejoli nie..
vector nie apit lukis guna adobe photoshop ja..bukan AI..
kat bawah nie apit kasi interface dalam Adobe Photoshop untuk korang nilai..


memang banyak layer yang apit guna..
ada jugak layer2 yang apit kena groupkan sebab terlalu banyak..
kalau korang nak gambar korang cam kat atas nie jugak..
konon2 macam kartun la..korang boleh antar gambar kat fb..
kalau gambar clear, lagi senang untuk apit lukis..
korang boleh antar gambar kat facebook apit kat bawah nie..
FACEBOOK HAFIZZI AZIZ

10 orang comel komen:

Nyamuk Terbang said...

serius sweet
nmpk mcm lukis tangan
tpi guna komputer kn

AININ SURAYA said...

teringin nak jadik kretif macam nie =)

eyryn said...

mane apit blajar buat semua nie ekk ? hehe...
susah kowt !

-✿Ayu✿- said...

ssh kot nk lukis mcm ni... teringin nk timba ilmu dlm bidang ni..huhuhu

Dearie's Couple said...

Thanks to Apit... Really like it..

mulut bising said...

nak suh trai buat jgak bolih??

Hafizzi Aziz said...

mulut bising : xdak masalah..boleh ja..

permata ungu said...

salam alaik...artwork ni klu dh ciap....brO save as .GIF ke..?

permata ungu said...

salam alaik...artwOrk ni be dh ciap..brO save as .GIF ke..?

Hafizzi Aziz said...

permata ungu : save dlm PNG :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...