Last updated!

28 October 2011

Blogger Ini Sungguh Kreatif!

salam blogger kat korang semua ye..
korang nampak gambar kat atas tue? ada orang lukiskan!
eh eh sebelum tue korang kena tengok SINI dulu taw!
sapa yang lukiskan kat apit? beliau adalah blogger Nur Daniani..
salah seorang ahli group We Love Arts yang apit join kat facebook..
sangat menjadi gambar beliau lukis kan..sukanya!
tak pernah2 orang lukis vector camtue kat apit..
selalu apit jer duk lukis kat orang..huk huk sedihnyer..huhu...
terima kasih taw Nur Daniani sebab snggup lukis nie..
dari gambar ori yang huduh ke gambar cartoon yang kacak..
jeleznya! bila nak pandai warna tone camtue? huhu..
yang paling apit terkejut sekali korang nak tahu tak apa?
dia lukis guna Microsoft Excel! gila kot..tak pernah terpikir..
camna boleh lukis guna excel? kalau korang nak belajar, boleh..
korang terjah blog beliau kat bawah nie..


serius dia sangat berbakat dalam segala doodle, vector n apa2 ja..
semuanya dia lukis dengan menggunakan Microsoft Excel..
berbakat kan? tak pernah terpikir lak..masing2 ada kelebihan masing2..
apit photoshop, daniani lak excel..korang? photoscape, AI? 
hmm korang pergi lah beramah tamah ngn blogger berbakat nie..
dia sangat friendly okay! okaylah korang..babai!

Entri Sebelum nie kat SINI


11 orang comel komen:

nurdani said...

terima kasih apit! glad you like it!

Azhafizah[フィザ] said...

fiza gune paint je..hehe..tak berbakat macam korang yang sanga berbakat mendoodle..dani dan apit same hebat..thumbs up!

hawiz said...

style..hebat2,,,

sis92 said...

woww kreatif la awak semua

wuu sis pun guna paint je hehe :)

heedayah said...

dani..u so ohsem!

shida'R said...

giless cantik juga..eh eh mamat tu encemnye ^_^

Lyssa Faizureen said...

hehehehe . nurdani nih , memang hebakkkk !! Lyssa pun ada dpt vector dari dia jugakkk . dia lukis gmbo Lyssa pakai M.Excel .. jeles betul i ! HAHA:)

khairul said...

kreatif btol la hampa ni

Syarafi[skyforce331] said...

fi pakai C++ jew buat vector..heheh....style dan kreatif laa :D

3no gr33ny said...

nice =)

Shakirah Rosli said...

microsoft excel? hebatnya :D