Last updated!

18 October 2011

Nuffnang! Aku Dah Tak Boleh Sabar Ngan Kau!

salam blogger korangg..haiiiiiiiiiiiiiii
hmm tengok tajuk entry cepat!
hihi..akhirnya nak cashout nuffnang nie..
malas dah nak tunggu lama2 dah..bukan gerak sangat pown..
alaa..tak banyak pown income nuffnang apit..
lain la macam cik epal, yuyu zulaikha or blogger otai yang lain..
hmm korang punya pown mesti banyak lagi kan..
nie kira first time cashout lah dari nuffnang..
cer korang tengok kat bawah nie..


bukan banyak mana pown..tapi still bersyukur alhamdulillah lah..
kalau tak, nak tunggu lah sampai riban2..
tapi dah sekarang nie blogwalking pown kurang..
BE pown dah tak dapat..so, malas tunggu lagi dah..
buatnya tetiba nuffnang reset ke apa, tak ke naya..
kih3..gurau jer lah..perkhidmatan nuffnang terbaekkkk..
okay lah korang..jumpa lagi ye nanti..babai!


16 orang comel komen:

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah..yui punya dok takat itu aje..heheh..

hairy said...

senyum ja ^_^ hehe

♥ MS ♥ said...

alhamdulillah, ehehem. . kita kawan kan, meh ler belanja. . HAHA

Miss Purple Ungu said...

byknya duit nuff apit
bila nk blanja hehehe :)

zuera said...

tahniah apit...ok la 2...t boleh built lg....... :) suke kat apit coz apit so talented...:)

Aisya said...

apa lagi. click laa kite punye pulak :D

myra abdullah said...

wah.bestlah!! bolehlah g makan kfc.hehehe.

shida'R said...

blnje2 hehee ^_^

Maicher said...

omak aih.. ok la. banyak la jugak.
hehe cos sy tak penah cash out pun lagi.

huhu.

Pondok Usang said...

leh banje..

CikHoneyBee said...

wow! byk la jgk tu... hehe.. bule la fiz wat GA kn. kehkeh :)

Cik FaRiZaM said...

ok la tu dr tkde langsung...sy pon baru cashout rm100 tp tk dpt lg cek nyer....memang lambat ek???

yuyu Zulaikha said...

tahniah tahniahh.. syukur dapattt :) dari ada yang lain tak pernah dapat :)

syimiekitty said...

aku baru je letak iklan nuffnang..ni pun belajar dr fizgrphic!! thanx :)

Tentang Kita said...

dh dekat 2rat dpt ek....ok la tu fiz dr x dpt lgsg kan...

Azwa said...

bestnya...camne nk dptkan jumlah yg mcm 2...