Last updated!

21 October 2011

Freebies Doodle Untuk Bebudak Nak Amik Exam

salam blogger kat korang2 semua ye..
korang mesti cepat2 datang bila tengok entri nie kan..
hmm tak payah uji akal, tengok muka korang dah tahu gila doodle kan..
ha meh sini nak kasi doodle..tapi nie untuk bebudak study pulak..
yang mana duk keje tue, mak cik, pak cik kat luar tue, tak payah lah..
hmm nie doodle utk penyumbang semangat korang nak amik exam..
apit terpikir nak buat doodle nie sebab adik apit nak amik SPM..
moga2 dia dapat jawab dengan jayanya..aminnnn..
 eh eh kejap korang! jangan amik dulu!





kepada bebudak nak amik SPM ngan STPM tahun nie..
apit nak korang buat elok2 okay..jangan main2..
pikirkan masa depan korang tue..hmm jangan jadi cam aku dulu..haha..
hmm kepada adik-adik yang baru abes PMR ngan UPSR tue,
korang jangan ingat korang tue rehat terus pulak..
panjang lagi perjalanan korang tue taw..so, belajar rajin2..
jangan menyusah mak bapak korang..huhu..
jumpa lagi next entry..next freebies..next tuto..babai!

50 orang comel komen:

CynthiaShin 欣倪♥ said...

Sesuai untuk yg nak ambil SPM haha :P

Pmr dah habis aiyo .

Princess Azne said...

sy nk yg pink

Diyana Ali said...

comel sgt :). eh sini boleh tempah header ke :?

Saia Budax Lanun said...

Assalam freebies lelaki tak der kah?...

Oh Hani Rrisffa said...

wahh..cantik !! ambik satu yer :)

einz said...

chumel......hehehe.....shuke la apitnye artwork~

widiea azira said...

spm je ke..adeh!

Cik Yanie said...

saya amik satu yee

Haniada said...

wah.. ade jugak ye pensel jenama fizgraphic ?? hehe.. nak cariklah kat kedai.. :P
btw.. cantikk doodle.. :)

naiemah_ramli said...

saya ambil smua ek..blh kn.. :) heee...

ZiErWa zAiNaL said...

cntik2...tp sy nk die tulis sy nk 4.0..xde ke??hehe

Farrah MIsz Csf said...

nk ameLL satu vlew..??nk amell yg wane purple...

NiGhTiNaNgLe_FARA said...

fa amek 1 tapi untuk exam pspm laa..hee...

Khalilah said...

apittttt amik satu ye.... :D

yan_n.i.m said...

wahh semat la boleh kasi kat adek spm :P

mirahashime said...

hee , nanti nak curi satu ye ^_^ ,

missoyahanisah said...

pndai apit buat...:D..comel2
nisa ambil satu la..

Lyssa Faizureen said...

Doodle nih , Lyssa boleh ambikk jugakk takk ? HAHAHAHAHA

Lyssa Faizureen said...

Saya nak A? 'A' untuk APIT ! Macam tuhh kerrr ? hehehehehehehe~

yana yaya said...

apit sh0mEy d0odLe 2 sumE .. btw , thx jgk sbb d0a kn utk kmy2 yg nk amEk spm .. ^_^

YOUsoF said...

Untunglah gadis² sebab dapat doodle comel khas untuk diaorang.. ;D

Ida Zuraida said...

opst.. jumpa shout box tp tak de ruang nak taip msg.. ermm.. anyway, how r u apit??

dHila said...

comel2 ...
dhila hambek satu taok!

Te-Yan said...

So cute..but now SPM skang dah tambah one more A.... A+ :)

purpl3h0lic said...

haha !
doodle atas sklai yg xley tahan .
sy nak fizgraphic ??? :P
haha .
o.m.g . ok . mmg nak !
tp nak doodle je apit aje bkn orgnyee :( haha
boleh x klau nak request satu ??
hihihi :)) *tersenyum lebar . hehe

Qienah said...

akak amik warna ijau..sweet je..10q..

NADIAH MUHAMAD BASRI said...

rajin la awk nih :) dan kreatif
:)

ehaminnie said...

wahhh~ chumellnya! abang apit, sy amek satu!

sis92 said...

aiyoo sis dah habis final la :)
tapi memang.......

















comel :)

✿MisS NadRAH♥ said...

amek satu=)

About Mr.s Anita said...

Nak ambikk satu , yang biru gelap tuh :) Btw , Thank apit !

dya nadia said...

sye rembat 1 ye encik apit~!

Syifaa Shahirah said...

sy ambil warna pepel...thanks

Eya Asmyra said...

amix satu

Anonymous said...

sy ambik satu iye..thanx

shue achik said...

shue amekk satuu yee :)

Amy Rose said...

amik satu warna merah :D thanks

Nisa Greennnpanda said...

super cute~..!! nk amik kaler ijau...

Zeffa Kamal said...

saya ambik ye warna purple :D

Zeffa Kamal said...

saya ambik warna orange and turquoise :D thanks!

NORHIDAYAH said...

salam apit...
thanx sbb buat doodle2 semua ni..
comel sgt2..
sy ada copy apit punye doodle masuk dalam page n blog sy..

jom ler view.
page: http://www.facebook.com/precious.second
blog: http://precioussecond.blogspot.com/

thanx so much apit !!!

truely NourhiedayatiezZ's said...

nak ambix satu aek....

truely NourhiedayatiezZ's said...

nak ambex satu yerw...

asksnow idayu said...

pick satu! terima kasih..love it sooo much.. :D

Kid From Yesterday..:D said...

purple.. satu!

عين شاميمي said...

amik satu jugak :)

dhieya alieyna said...

nana ambil warna purple tuuu tauu. buat entry untuk exam pertengahan tahun. kikikiii, thank you. doodle sangat comel :')

Eira Deainriaa said...

ambik satu tau ^^

Mḯss Pḯnk said...

Yasmin curi semua doodle Apit ye.. Tolong halalkan. Terima kasih. Hihi ~

Leeza dayasari [santai leeza] said...

Lawak dan comel...