Last updated!

30 October 2011

Freebies Header Blog Lelaki

salam blogger kat korang2 yang sporting..
okay..korang dah tengok kan entri freebies dooodle lelaki duduk tue..
eh ada yang terlepas nak tengok ke?
okay2, kat SINI entry tue..suka tak? suka?
apit buatkan doodle tue dalam bentuk header lak kat korang2..
tapi ini rasanya untuk blog lelalki ye..(pompuan nak amik, amik lah)
kalau geng2 pompuan yang nak header free jugak.tengok SINI..
size header nie 800 x 400..yang bes, TRANSPARENT okay!
okay kat bawah nie korang jejaka terhangat tue pilih la mana korang nak.
maaf jika tak elok..nama pown freebies kan...guna lah dulu k..
KLIK


korang upload lah header nie cam biasa kat blog korang tue..
size header nie 800 x 400 taw..transparent..
korang guna lah dulu sementara korang nak ada header baru..
yang mana dh ada header sempoi n gempak2 tue, tak payah la amik..
header nie biasa2 jer pown..k..jumpa lagi next entry..
babai korang..assalamualaikum..


19 orang comel komen:

NiGhTiNaNgLe_FARA said...

hahak..kenape takde colour pink??

eh, nak tempah header ngn apit boleh..

acik teyha said...

nice !

Mohamad Azizi Md Said said...

saya amik yg paling bawah skali ye abg apit .. tq :D

aRa ❤ aFiq™ said...

awesome !

haziq ruslan said...

apit kte ambik satu ye ^^ .
credit nnti ^^

yanamiera said...

yana amik 1 yer . .
tq , cntik sgat . .

teddyboy said...

ambil 1 yer..hehe..=)

-_SimpLe_SyAhmIe_- said...

thanks ! saya amek :)

budak tembam said...

cantekk header nih..sye ambekk stu yer..

sufiyan said...

amik satu ye

Amin Haziq said...

guna satu :)

Anonymous said...

itu sangat menarik untuk dibaca. Saya ingin mengutip posting anda di blog saya. Hal ini dapat? Dan anda et akaun di Twitter?

Zaid Zikri said...

Saya amik satu :)

Boboi Mashimaro said...

sy ambil satu :)...thank,,,

Anonymous said...

saya nak ambik satu,, warna brown.. thanks.,, sori tak guna id yg betul..
:)

Anonymous said...

assalam.. dulu saya dah datang.. sekarang saya datang lagi.. saya nak ambik header purple tu yer.. thanks..

Anonymous said...

hello.. saya datang lagi.. hehe.. nak ambik header yang biru tu tau.. :)

Azril Hamzah said...

saya ambik satu

Azril Hamzah said...

saya ambik satu