Last updated!

28 October 2011

Banner Untuk Freebies Doodle Fizgraphic



Photobucket



salam blogger kat korang semua..
apit dah siapkan banner untuk freebies doodle..
korang boleh amik code kat atas tue then letak di sidebar blog korang..
senang korang nak terjah untuk rembat freebies doodle..
bila korang klik jer banner tue, automatik akan ke page freebies..
kan lebih senang camtue kan..tak payah lagi korang cari2..
contoh page freebies macam kat bawah nie ha..

10 orang comel komen:

Eyhan said...

bagus larr

NiGhTiNaNgLe_FARA said...

wah!! fa amik banner tu ea...even tak pernah nak pakai doodle2 tuh, fa cume suke tengok jea..hee...

fieda said...

wah...baiknya ati apit ni..tq..

NuR 'aQiLaH said...

nak lukis guna pensel pon x reti apatah lg guna lappy T_T

aEvOeCaEdOe said...

waah!! thank kiiiiyuu... nanti aa aevoe amek.. line tenet tenat skang

Cute Design Watermark said...

wah...kelip-kelip mata bila tgk banner tu.. ^_^

Cik Hany said...

ambik ey...hee...

Betty said...

wah!!terbaiklah apit!!

bety ambik satu eh... ^^

tq

qaseh ain said...

awk bleh tak sye nak minta awk design freebies couple sekolah..??

qaseh ain said...

tlg email dkat sye ye..tima kasih