27 October 2011

Freebies Doodle Lelaki Korea Style

salam blogger kat korang semua..
oh ya..before terlupa..happy deepavali to my india friends..
okay..apit nak kasi freebies kat korang nie..
tapi nie khas untuk cowok2 atau lebih budimannya,lelaki..
sebab apa apit buat freebies lelaki kali nie?
sebab banyak komplen kat komen,facebook,ngan shoutbox..
cowok2 kacak semua tak puas hati sebab asyik buat untuk girl ja..
ha okay okay..aku buat nie ha..so puas hati skang?
hihi..tapi kalau korang yang pompuan tue nak amik pown ok..
korang boleh lah jadikan doodle tue sebagai boyfriend korang..
tapi maaf sebab doodle nie berambut panjang..(macam aku)
kepada lelaki kacak yang berambut pendek tue, sory lah ye..
alaa..doodle jer pown..kan kan kan..hmm so korang pilih lah..


korang suka tak doodle lelaki kat atas nie?
kalau suka korang kena klik SINI, SINI dan SINI ye
hope suka lah ye..kalau korang nak amik, jangan lupa backlink ye..
hope korang dapat backlink ke blog nie okay..thanks!
selamat berdoodle semua..


51 orang comel komen:

Azura @ cik buaya said...

comel :D

Nyamuk Terbang said...

walawey
hnsm

Unknown said...

arrghhh.....comelnya....^_^

Anonymous said...

ensemENSEM .
*taktau nak pilih yang mana .

(:

Unknown said...

sgt kacak.. hee.. comeyla.. da ambik wrna ungu.. tq... :))

LYSSA FAIZUREEN said...

jelesss nyerr ! Smart gila !!! ^_^

Nana afLs said...

hensem dohh haha.. tuk fomfuan lgi pit hehe :)

Cynthia Lee said...

Smart plus handsome mamat korea ni haha :)

MyungMyung said...

hensem lorh ^^

DUNIA sesawangku said...

Nak boleh..
Haha~~ cantik2..

Azhafizah MN said...

warghh..flower boys!comell

Uиᗪᴇя ThΣ ♏istlᴇtoᴇ said...

My Oppa,,,chumel gilerr........Eyhan nak!!!!

Faieza Maddaru said...

waaaaaaaaaaaa.......comellllll :)

sarah mohamad said...

hai apit!
lama tak datang sini!
rajinnya apit buat doodle bagai ni hehehe
nak request satu boleh boleh boleh? *joking*

nurulain1011 said...

Hensemmm!!!! suke3!!!

Putry said...

comel nyew..hihihih

izzahdegreat said...

mcm artis korea lerr....thankss ;))

AkuTracy said...

feewwiittt ! ensem aa mamat baju kelabu tu :D

Anonymous said...

comeynye...^_^

Kacang Pool said...

Smart!

Saya amik doodle ni untuk buat header blog boleh?

Nazura Naa said...

apit!hensemnyaa lelaki korea tuh..hahaha...nak curikk satu tau..

Myz Nita said...

Nak satu , boleh . Nak yang warna hitam tuh . Btw , thank tau . Comel-comel lah doddle neh :)

Unknown said...

thanks apit . cause dah blogwalking :)
bwalking back .

Unknown said...

waaah!!! kiut2!!!
nanti aevoe amek..haha

miss jambu said...

Nak ambil semua boleh tak??
tak kira genk nak semua juga hehehe ^^ jgn mara ^^

Huzniey Saad said...

macam mana nak buat rambut gitu? hehe

yayath said...

yath curikkk satu kat sini jugak:)hehe..thanks.

edi_fm32 said...

sy ambil satu n letakkan kt header blog sy..thnks ye sbb buat doodle ni..cantik..

Unknown said...

comelnya !

Mr. Hareez said...

Ambik satu bro! thnks.

#Jihad Fisabilillah said...

wah ! ensem nyerwww... rase mcm jatuh cinta laa ngan doodles nih... muahhhxx

Amirah Syafiqah said...

wow!! cute..

Unknown said...

awesome ,Ambil satu :)

Unknown said...

yang ni pun NL ambik satu heee.

Dhia adawiyah said...

Apit ..BACKLINK tu ape ? Sy blogger baru .. tak tahu ??

balqis imanni said...

amek yea. thnks :)

Farra said...

amik satu taw apit

Acap milo said...

cantek la gmbr nie..sye ambekk stu ek?

Siti Nurhaliza Idris said...

WOW! AMIK SATU!

taftabysj said...

nak ambil satu ye abg apit :)
thanks . .mmg kreatif sgt2, .

Nana mok♥ said...

cye ambek catu

myra said...

amek colour purple dgn htam..

Anonymous said...

nak satu :)

Anonymous said...

really2 cute.. =) mintk stu yer..=)

Sweet n Cute blogger said...

Amik 4 untuk header..
Time kasih!

ReramaBiru said...

~rompak biru n merah..hehe macho ar :)

nabila said...

smart. culik satu :) terimakasih

Anonymous said...

Ensemm nyer..Sy amek satu yer.yg wrne kelabu tu.

Cik nadya said...

comel !
amek satu eh ? :D

Unknown said...

hebad lha. amek yaa

BLANDERSHONEY said...

curik yek...hihik