20 October 2011

Kau Nak Sangat Kan!!? Ambik Kau!!

salam blogger kat korang ye..
korag ingat lagi tak pasal entry churp2 hari tue?
alaa yang apit tak puas hati ngan churp2 tue..
tak ingat? ha korang usha entry SINI k!
so tadi apit bukak la akaun churp2 nak tengok kempen iklan baru2..
bukak2 jer dashboard churp2, ha amik kau! nak sangat kan!
terkejut gila aku! tetiba earning aku meningkat sebitu banyak!
dalam masa seminggu ja..tetiba ja..terima kasih churp2..


tapi kali nie xmau nak cashout lagi kot..
sebab cashout yang pertama belom lagi dapat..
tunggu punya tunggu punya tunggu dah nie..
dah buat research, kena tunggu 2bulan baru dapat..
so tunggu jerlah cashout yang pertama tue kan..


apit cashout 28 September lepas..so maybe 28 Oktober nie baru diorang process..
so entah bila nak dapat..senang2 kan, bagi la 2bulan kat churp2 nie..
sabar tue kan separuh dari iman kita..hihihi..
so earning kali nie nak tunggu sampai RM500 ke atas, baru nak cashout pulak..
bukan susah pown churp2 nie..bes lagi ada la..
tak payah nak blogwalking sangat pown xper..
korang juz promote kempen2 iklan yang churp2 bagi jer..
kat facebook atau twitter..kan senang kan..
so pada sapa2 yang tak daftar churp2 nie lagi, daftar lah..
bukan rugi pown wey..daftar free jer pown..apa la..
kalau korang nak daftar, klik bawah nie k!

DAFTAR CHURP-CHURP

okay lah korang..kepada lyssa, sabar ye..
letak jer churp2 tue..jangan la nak giveup sangat..amboih dia!
kepada shida pown sama gak..jangan nak giveup k!
apit akan sentiasa click2 churp2 anda..
exchange taw..macam biasa! hihi..
babai! assalamualaikum..


23 orang comel komen:

Aisya said...

hoho. apit masyuk. bg kita masyuk pulak. click cepat !! haha :D

mrs eyza said...

tahniah earning churp2 yang banyak tue...

saya dah lama tak jenguk churp2 saya...merajuk ngn churp2 jugak hihi

MISS NADYA said...

wah..nak exchange dengan apit jugak boleh???nanti kita connect kat fb..:)

Rawlins GLAM said...

Klik saya gak tau!

Shida Radzuan said...

arghhh tension aku dgn chrup2!!...grr..gr... hahaaa..

Unknown said...

Wow..ahaks beruntung la apit dapat bnyk tu..siapa rajin dpt bnyak le..hehe

Jemput ke blog saya ye..
http://saveq.blogspot.com

Saya follow sini

Unknown said...

Assalam, hahaha... baguslah, akhirnya dapat gak koe ya... bila dah bnyak tu jngan lupa spend kitaorang plak...huhuhu... men2 jak bha...

AYuNG said...

aiyooo...xreti betul buat duit ngan churp2 nih...

setakat tunggu kempen jer la..adeihhh

Unknown said...

Pergghh!!~~banyak kowt...

Unknown said...

npk cam bes ni apit..nk try reg. ak la..tp x berpa afhm sgt ttg churp2 ni..nanti tolong ajarkan k

noraauliyya said...

bestnya .. churp2 sy baru rm5 lebih je .

fidah adie said...

gegege..jealous!sy satu sen pun belum ada :(

Afasz said...

kalau nuffnang cashout lama tak kene tunggu?

Unknown said...

perghh apit memang masyuk siot :D
jeles gua ..

LYSSA FAIZUREEN said...

hahahah .werkkk .tk give punya lahh . lalaalal~~ setiap mlm akan Lyssa letakk . yahooo . hahaha

maisarah sarah said...

dah dftr tp xpndai guna.hahaha

Anonymous said...

nak try join churp2! tapi tak reti. haha

نورزاليخا بنت السعدي said...

salam, apit nak tnye ney, camne apit buat iklan churp kecik2 gabung macam yg apit buat tu ek ? share bleyy ?

نورزاليخا بنت السعدي said...

salam, apit nak tnye ney, camne apit buat iklan churp kecik2 gabung macam yg apit buat tu ek ? share bleyy ?

shazanida_hisham said...

perghh..terbaikk..tahniah2..hehe

Anonymous said...

amboi cik apit dah kaya la
bila kita nk shopping hehe

Unknown said...

APIT TOLONG... DAH DAFTAR... PASTU BUAT CAMANE? TAK JADIK PON :( SEDEH.. TSK TSKK

AkuTracy said...

mcmana kita nak tau org tu ada daftar akaun ni @ tak ye..?maksud sy kena promote dr fb juga,,?