Baca Entry Latest Nie Jugak!

31 October 2011

Banner-Banner Baru Fizgraphic






salam blogger kat korang semua..
hmm apit just nak gtaw yang apit dah buat banner baru..
banner untuk blog, tutorial dan freebies doodle..
senang korang nak terjah nanti kan..
semua banner terdapat di sidebar blog ini
okay..meh nak terangkan setiap banner tue k..
eh eh kalau nak belajar buat banner, tengok tuto SINI..
banner yang ada gambar Anonymous tue,banner blog..
bila korang klik banner tue, automatik akan ke blog nie..
banner yang ada gambar berus tue lak untuk page tutorial..
kalau klik banner tue, terus ka page tutorial blog nie..
ada tuto untuk photoshop,blog,komputer dan tips2 untuk korang..
banner yang ada gambar2 doodle tue lak untuk page freebies..
kalau korang klik banner tue, auto akan ke page tue..
paham kan korang? hope paham..
kalau dah paham,sudik2 kan lah amik banner tue..
hope dengan ini memudahkan korang nak terjah blog nie..
okay, setakat tue saja entry nie..babai..
bosan tak? tengok SINI

2 orang comel komen:

NiGhTiNaNgLe_FARA said...

SENANG LA FA NAK TERJAH SINI NANTI...

3no gr33ny said...

macam2 ad kat cni.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...