Last updated!

11 October 2011

Kenapa Dah 2 Hari Churp-Churp Aku Tak Bergerak Pown Nie

salam blogger kat korang semua ye..
aku nak membebel cket lah hari nie kat korang bley?
tengah susah hati nie..hahahaha..kenapa?
churp-churp tak bergerak pown nie..dah 2hari..risau gak neh..
selalu tiap2 hari gerak ja..walaupun tak banyak..
setahu apit lah kan, churp2 nie update earning kita dapat setiap hari..
tapi nie dah 2hari tak dak pa2 peningkatan pown nie..ayoyo..
korang tahu kan 28 September lepas apit dah cashout churp2 apit nie..
1st time cash out..nak try pengalaman meng'cashout'kan hasil blog..
so hari nie 11hb Oktober..dah 13hari masa berlalu..
maybe churp2 amik masa sebulan lebih kot kan baru dapat cheque..
tapi dalam masa 13hari tue, apit dah kumpul RM 65.70..
hihihi..sukanya..korang tengok kat bawah nie..bes2..


hmm best kan korang..churp-churp nie cepat gak la nak kumpul..
tak payah susah2 sangat pown..ada usaha,dapat lah hasilnya..
korang kena rajin berkempen iklan2 diorang ja..senang kan?
kalau ada yang belom daftar churp-churp nie, cepat lah daftar..
daftar free ja pown..tak kena duit..cepatttttttt...
so korang, jangan lupa taw klik churp-churp apit tue..
thanks korang..nie yang jatuh cinta kat korang nie..hihi..
okaylah korang..setakat nie saja..babai!
p/s : churp-churp, tolong bagi earning saya banyak2 ye..


19 orang comel komen:

hawiz said...

wahh..duit2..

puanbee said...

kebetulan akk buat entri nih jugak tadi hehhe

http://puanbee.com/pendapatan-churp-churp-yang-pertama/

En iLham said...

bestnye apit banyak gile earning
aku punye cket je then tak pernah cash out pun lagi
bagilah tips cket cane nak naikkan earning

Mawar said...

tak tau camne nk kasi dapat duet? huhu..

shida'R said...

shida pun sma taw..dah bape hari dorg xupdte..xtaw lah..rsa dah mls dah huhu...

sis92 said...

wah..apit, lai qing wo chifan..
lalala :)

farhan said...

jangan lupa taw klik churp-churp di blog saya

Aisya said...

byk dah tu. ce click kite punye pulak :D

khairul said...

aku x paham langsong ttg churp2 ni apit

maisarah sarah said...

dah penah dftr tp xreti guna.boleh gitew?hahaha

c genk bah ne said...

wah...duit..duit...
Hendak belajar Nombor dalam Bahasa Bisaya,terjah entri ini
NOMBOR DALAM BAHASA BISAYA

merahitujambu said...

TAHNIAH..PASNI BELANJA..=P

nick dot anis said...

ala ok pe apit da byk camtu..anis bau rm5.22 kottt hahaha!

penat dah pomote:-(

fiQ'Ra said...

dia tak gerak sbb sakit kot.. cer tanye, cer tanye =)

Cik Nurul said...

huhu best nye... nak jugak! =(

CiK NaJiHaH said...

ce bagi info detail lg sal bnda ni...dh dftr..tp xtau...kekekekke

Anna Lia said...

abang apit,nak tanya sikit bleh??
biler kitew dh cashout churp-churp nie,dier akan hantar kan akaun bank,kan??

Hafizzi Aziz said...

Anna Lia : dia akan hantar cheque kat umah kita :-)

Nurul Ain Atikah said...

em, daripada kita. dok 50 sen kat situ je.