Baca Entry Latest Nie Jugak!

30 October 2011

Aku Kena Pilih Antara 3 Nie!! Mana Satu Ye..

1. SAMSUNG GALAXY TAB 10.1
hmm kan best ada benda nie..senang nak bawa kemana2..
pastue boleh la kerap sikit nak update blog or men facebook..
benda nie tak sesuai kot nak edit2 picture bagai nie..
teringin nak benda nie sebab nampak stylo lah..mahal ke tak ye?
sapa ada benda nie, sila bagi komen, best atau tak?



2. GOLD SPORT RIM TO MYVI
yang nie pown nak gak..sebab nak cantikkan keta apit..
nak2 warna gold sebab kereta kaler putih..okay tak?
rasa2 korang, warna apa ye cantik? berapa inci ye stylo?
kalau tanya bro KHAIRUL, confirm2 dia bagi banyak pandangan..
mat keta tue memang cekap..huhuhu..
abaikan gambar rim kat atas tue..bukan design tue apit nak..
apit nanak2 warna gold kalau boleh..gold or putih..
so pada yang pandai pasal nie, warna rim apa sesuai?
untuk myvi yang baru tue..thanks..


3. LENS DSLR
yang nie pown nak jugak tapi..rasanya jarang outing lak..
kang beli, tak pakai sangat pown..sebab skang jarang tangkap gambar..
tapi best lak tengok blogger LOVEBUG punya gambar..jelesss ooiiii
teringin siooottt...gambar2 bokeh lawa kan..adoyai..
yang mana kaki tembak2 gambar tue kan..
boleh korang kasi pandangan tak lens apa nak kasi bokeh cantik?
thanks ye korang..hope dapat kasi pendapat..peace..


25 orang comel komen:

fieda said...

NO 1 LA BEST APIT..

✿ Cik Nisa ✿ said...

LENS DSLR larh . best worh . ehe

Lyssa Faizureen said...

Pilihh 3 - 3 lahh . huhuhhuuh >.<

Wani said...

galaxy tab!!

*nk jugak! hahah

Missy Diya said...

if diya lah, diya choose

2. GOLD SPORT RIM TO MYVI

^_^

Azzah said...

tak reti tapi teringin gak nak samsung galaxy tab tapi pkir2 susah nak edit gambar dan buat doodle.

Neesa said...

Nmber 3 lah Apit. DSLR tuu ;)

keri ikhwan said...

rilek2... pilih mana ikut keperluan. mana yg pling bnyak bleh bgi manfaat ntuk masa skang... bla da ada duit pelan2 rembat sumer...
klu kitorang bg cdngan nnti ikut kemahuan kitorang la...
err... nak LENS DSLR laa.. haha (kamera pun xde)

//Parallel World said...

untung laaa :)

CynthiaShin 欣倪♥ said...

Pilih yg kedua :>

Anonymous said...

kenapa kena pilih ni? sb ad org nk bagi free ke? amek dslr la..sport rim n galaxy tab xyah lagi. sport rim bleh ganti yang dah ad,pastu galaxy tab bleh ganti gan lappy. So, DSLR !! haha

ZiErWa zAiNaL said...

no 1 kot..tp no 3 best jgk la..hehe..
tp kite suke iPad..ltk no 4 blh x?hehe

shida'R said...

pergh..syg byk duit tu..beli TAB lah ;)

Nurul CLumsy Gurl said...

wa... tige tige Apit kne beli.. best tu,.. nak2 lens tu... Nurul jngn harap dpt bnda2 nie sume... huhu.. kmere Olympus pun berthun2 kne tunggu... Nurul amek pic kt kmere biase pas2 gi edit.. cntek pic tu.. ha3.. Apit kne bersyukur.. hu2(tngah jelez)

Fir Marlyn said...

galaxy tab la best. hehe

ibnuismaini said...

orang kata lens 50mm f1.8 cantek gilos buat bokeh... tak reti sgt.

Judiene said...

First and foremost, ape yang ko perlu buat is tepuk dada tanye diri sendiri.
Then kena tengok jugak, antara ketiga-tiga barang ni, mana yang keperluan dan mana yang kehendak.
Tapi rasenye lah kan, dalam zaman sekarang ni, nak mekap kete takde la orang tengok sangat.
Maybe Samsung Galaxy Tab tu kot.
Boleh guna untung keje jugak kan.

:)

cik panadol said...

urm no 1 ok la...buat pilihan ikut kegunaan bukan ikut perasaan... :)

dokiStory said...

apit pilih 1.. yg lagi dua tu kasi kt doki ye..:)

Dinie Aainaa said...

6ber 1 , sbb dinie dh guna :D
bestt sesgt .

"The Official Diary Of Hannie" said...

aye rse awak kne pilih yg no1 tue...sbb rse nye awak da ada sebijik cm LENS DLSR tue kn..then sport rim tue,mcm awak leh dpt len hari je...lgpun now sport rim keta awak mc okey kn...so better pilih no1 tue...bnyak bnde yg awak leh wt....btol tk??

Soda & Ice Tea said...

3-3 la. kalau ade 4.. 4-4 laa.. hihihi

MaYa MustWany said...

ambik yang betul2 diperlukan..

Arina Shamsul said...

emak kata"emmm..no 1 tu,best..tp apit kan da ada laptop,takyah membazir dulu ye nak....

emm..yg no 2 tu,ok gak,tapi rim sekarang tu kan elok lagi,pakai yang standard tu je la nak ye...

emm yg ke-3,tak yah dulu la tu,apit kan jarang outing kan?simpan je duit tu wat simpanan masa depan ye nak ye..boleh?"

tu mak yg kata ye ,kalau akak pulak"takyah pilih2 pit,beli je semua"..hahaha.

Zana Hassan said...

Seelok2nya baik beli yg perlu dulu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...