Baca Entry Latest Nie Jugak!

10 October 2011

Hadiah RM10,00! Biar Betul Contest Nie! Join Jangan Tak Join!

salam blogger kat korang..
korang excited tak dengar contest yang boleh menang wang tunai besar camtue?
gila best tue weyyyy..camna nak join contest nie?
tak mau cakap banyak..korang klik ja kat SINI atau gambar contest kat atas..
contest nie anjuran dari brand MILO..
mili minum anda jadi sihat dan kuat (lompat2 sambil nyanyi)
camna cara korang nak menang dalam contest nie?
semua syarat-syarat ada dalam tue..jom kita terjah ramai-ramai..
bes kan kawan-kawan..ha tunggu apa lagi..
mana la tahu ada rezeki menang RM10,000 kan..
kita SERANGGGGGG!!!!!

1 orang comel komen:

Diana ~Awan Pink~ said...

game 2 boleyh main untuk 16 above je.. baru smangat nk masuk..huhu..

http://wishapinkygirl.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...