Last updated!

28 October 2011

Tiket Online Konsert Fenomena 30 Tahun Search

salam blogger kat korang semua..
korang kenal tak band Search nie? sapa tak kenal memang tak rock!
amy serach yang femes dengan trademark dia, piewwwwiitttt...hihi..
diorang akan adakan Konsert Fenomena 30 Tahun..
hmm kalau tak silap nak buat 3 tempat di Malaysia nie..
di Penang, Kuala Lumpur dan Johor..
apit rasa nak p Penang kot..dekat ja kedah ngan penang kan..
kalau korang nak tahu bila konsert tue start dan dimana..
korang boleh rujuk kat bawah nie okay..

19 November (5pm) – Penang, Stadium Batu Kawan. - KLIK
3 Disember (5pm)- Johor Bahru, Stadium Larkin. - KLIK
17 Disember (5pm)- Kuala Lumpur, Padang Astaka. (PJ) - KLIK

kalau korang nak join, kat bawah nie ada Tiket Online..
korang KLIK jer bawah nie dan boleh dapatkan ticket untuk Konsert Fenomena 30 Tahun Search nie okay..