Last updated!

26 October 2011

Blogger Yang Tak Dapat Aku Lupakan

DUNIA SEBENAR SHIDA
Nama yang apit panggil kat blogger nie Shida..
korang mesti kenal kan..blog dia banyak tutorial, tips dan freebies jugak..
Shida nie banyak tolong apit taw..dulu memang bongok pasal blog nie..
Shida nie la yang ajar pasal Nuffnang kat apit..
dia jugak lah yang setting code2 Nuffnang tue kat blog apit..
masa tue memang bangang cket pasal code2 blog nie..
skang pown takdak la pandai mana..boleh la sikit2..
hmm apit pown dah lupa camna boleh jumpa blog shida..
maybe masa blogwalking, then jumpa entry pasal BE Nuffnang..
terus teruja n baca dan terus tinggal komen..dan Shida dtg tolong..
baiknya blogger nie..korang boleh g terjah beliau..
skang nie kami kira membe bek lah kat blog..kongsi2 problem sesama..
kadang2 kami bergosip dua jugak..syokkk ooo..haha..



DIARI SI FROGGIE
ini pula blogger aida..femes dengan katak2 beliau..
sungguh obses dengan menatang katak dia tue..hahaha..
aida nie pown apit kenal masa apit baru kenal dunia blog..
tapi skang aida dah lama menghilangkan diri..
lama tak nampak beliau on9 facebook or update blog..
maybe sibuk kot..takpa aida..pa2 pown, apit rindu kat aida taw...
blog aida nie menarik,,warna hijau..katak2 tue yang menarik..hihi..
blog aida jugak ada tutorial..rasanya blog aida pakai template denim kot..
yang mana pakai template denim tue, boleh rujuk tuto aida k!



L.O.V.E.B.U.G
nie mesti korang kenal kan..Cha Ucuk apit panggil dia..
kih3..jangan marah cha..nanti kena jual..
cha nie suka menyakat apit taw..kekadang tue merajok jugak la ngan dia..apit kenal cha sama macam apit kenal aida jugak..
kitorang dulu selalu borak sama2 kat shout..
tapi skang apit dah jarang nak blogwalking, so kekadang jer borak..
blog cha nie simple tapi interesting..kreatif si cha nie taw..
pastue orangnya plak peramah lak tue..huhuhu..
tapi cha nie tak boleh bergosip..nanti dia bersyarah..aduh..
3hari 2malam pown x abeh kalau dia bersyarah..hihi..
cepat2 g terjah blog cha..bahasa melambangkan bangsa..

Terima kasih Shida, Cha dan Aida sebab sentiasa support apit dari dulu sampailah skang nie..
TERIMA KASIH YE!



8 orang comel komen:

peyansanstaro said...

Tahniah Kak shida..
Anda benar2 dihargai..
Hehe~~

Nuriy Arisa said...

suke kak cha...dye byk ckp n friendly ^_^

Wan Nurul Zur Ain Bt Wan Din said...

wow intersting la

cik panadol said...

diorg mmg the best!

Azhafizah[フィザ] said...

shida,aida n chacha sangat friendly!nice to know them..

~Tieha~ said...

waa...suke sgt yg froggie tuu..hihihi

shida'R said...

azhafizah cik P peyan korang pun best ok..hehe..tq apit tuk entri nih..bg shida peshabtan adalah sglanya..suka sgt2 kawan dgn apit ^_^

Aida Omar said...

apit!! baru jumpa entri nie.. thankz apit ku sayam.. shida, apit dan cha memang the best :)