Last updated!

03 September 2011

Header Raya Bertukar Sebab Mood Raya Dah Abes

salam blogger kepada semua blogger kat Malaysia dan luar..
halooo semua..hari nie maybe semua dah berpusu-pusu pulang kan..
cuti raya kebanyakkannya dah abes dah..
so header raya apit pown dah bertukar kepada yang lain..
maybe header nie akan menjadi ringan sedikit kan..hope camtue lah..
apit dalam proses meringankan blog yang berat gajah nie..
korang tengok lah banyak gadget yang apit dah buang..
korang baca entry pasal ringan blog nie >> KLIK
eh terlarik topik plak dah aku nie..hihihi..
korang tengok header nie okay tak? anonymous tue..
selalunya apit akan buat header ada muka apit kan..hahaha
kali nie malas nak letak muka sendiri dah..huduh rasanya..
so gambar-gambar apit akan ditukarkan ke topeng anon..
apit sangat-sangat sukakan anon..hihi..
korang komen sikit pasal header baru nie k..
100% buat guna adobe photoshop..senang ja..
korang nak pandai guna adobe photoshop tak? nak?
kalau nak baca entry nie..berguna sangat-sangat taw! >> KLIK
korang jangan lupa komen pasal header baru nie ye..
thanks semua! mmuuaahh!!
babai! peace! 


14 orang comel komen:

minah skuter said...

comel kartun tuh
:)

Cik Domo said...

ouh..shemart!!! simple tp smart XD

blog da ringan da... XD

aima mazlan said...

sangat jelita header die..
hikhik..
secantik tuan tanah..
^_______^

Amiirah-Cassan said...

cantik ! shout icon cantik , header cantik ! mantap !

Lyssa Faizureen said...

Wahh . dapat kiss lagii tuh , sekali ! Kiss bnyk3 sikett.. Sebab Lyssa orang pertama yang tegur header apit ! HAHHAAHAHAHAHHA~

Lady Diana @ Lat'z said...

catek header baru..kraetif..

makcik kerepot said...

wow !! smart r header apit .. cute mute .. hehee

Eyda Dania said...

header comeyy...rye sebulan r awk...hehehe

GaRy™ said...

dah ringan la blog ni... mantap2... cantik dan simple

shida'R said...

lawo2 makin simple :)

khairul said...

hang mmg kreatip la Hafizi..mantop ni !

~Nana 귀여운~ said...

fuh semart and ada style. . *thumbsup

Nurul Ain Atikah said...

memang terbaik la doodle

Nurul Ain Atikah said...

comel doodle tuh