Last updated!

02 September 2011

Berat Lagi Tak Blog Aku Nie

salam blogger kepada semua blogger..
haii korang..semua sihat ke? harap sihat lah yer..
hmm banyak yang komplen pasal blog nie berat kan..
itu tak dapat dinafikan..memang berat pown..hahaha..
tapi kan..bila timbang guna penimbang web tue..
ringan jer..tapi timbang..tak pernah sama pown jawapan penimbang tue..
dalam 1minit timbang..dapat 3jawapan yang berbeza..
so, kesimpulannya..penimbang tue apit tak percaya pown..
hahaha..penipu ja..blog nie berat..bila timbang..ringan..
macam bongok jer website penimbang tue..whatever lah..
so untuk mengurangkan keberatan blog nie,apit dah buang apa yang patot..
apa yang apit buang ye? korang usha-usha la gadget tepi-tepi tue..
apit dah buang gambar apit duduk besrsila facebook tue..
then apit buang bloglist blogger kedah..
lagi, apit buang banner exchange..sory ye..terpaksa..
lepas tue follower box apit dah tukar..
apit letak atas shoutbox..ha senang!
entry post pown apit letak hanya 2 post entry pada satu page..
okay lah kot..kurang lah sikit keberatan tue kan?
ke korang rasa berat lagi blog nie?
cer komen cer komen..


16 orang comel komen:

Mish Apple said...

still berat lgi . tapi kurang .. rasenye . shoutbox tu just letak kt sidebar . second blog .. tutor photoshop semue . tak payah gune image . buang radio . . tak payah liplap2 . search fizgraphic tu tak perlu kot . banner tutor photoshop kecik kn siket . fanpage tu just letak button like . tu je la kot :)

aima mazlan said...

tak berat dah apit ^___^
belog pun diet sempena puasa hari tu ea?
hihihi..
camat ary rayer..

Zul Fattah said...

masih lagi berat.. tapi lebih ringan dari sebelum ni.. haha.. ko pro kan?
cuba r lakukan yg terbaik utk blog ko ni.
hehe..:)

вʋввℓɛ ρσρƨ said...

berat la jugak apit.. nk loading entry lambt jugak.. yg len2 da okie ;) header lambt ckett je ;)

Aisyah Aina said...

semalam buka macam berat..hari ni dah ringan la..haha

biasa je kot..takde la berat sangat...

~Nana 귀여운~ said...

tengok xder la berat mana pon blog apit....jangan tuan punya blog yang berat sudaaa..hahahha

Laurie Gina said...

hahaha..~~ betul3.. ngee~~

En iLham said...

betul apit
memang dah ringan cket
dulu lambat loading blog ni
pasni senanglah nak usha tutorial kat cni

faridah nazurah said...

secara jujur mmg still berat. tapi semua benda kluar. just background tu je apit kne compress bagi ringan skit. tapi lagi senang kalau apit guna background lain yang lebih ringan.

disebabkan blog apit ni nk menunjukkan contoh2 photoshop, baik apit xyah ubah atau buang apa2. just background je jadi mslah

cik ungu said...

a`ah dulu mmg berat gila. rasa blog ni mcm bela anak gajah pulak. tapi ni dah kurang berat. bela hewan lain yg kecik skit kot nie.


tapi rasenye leh kurangkan lagi nie. banyak sgt objek2 di sana sini. buang 2,3 benda lagi ok kot.

Lyssa Faizureen said...

kurang lah ciket . Tapi , still berat..kehkeh~ (apa yang aku dokk merepek nih) hahaha~

iedalif said...

aku ade tuto tuk ringan kan blog ^^ hehe tp sape la aku an ase mcm xlayak plak suh ko yg pro refer pd tuto aku yg ntah pape tu..hek3

Nur-nba said...

Salam. Wah semalam masuk lain, hari ni masuk dah berubah.. So far dah ok, kurang sikit berat blog. Rasanya Apit tentu tahu macam mana nak kurangkan berat blog. Kalau suruh Kak Nur, confirm tak menjadi punya.. :)

p/s: Tq sebab sudi singgah & follow blog Kak Nur..

0nenanina Vanilla said...

lame x blogwalking..so xtaula beratnye..hihi..na rase ok kot..xloading lame sangat

afina rahmat said...

patut la.. fina ade gak try timbang berat blog apit .. ringan tp loading lame .. pelik =,= .. tp almost setuju ckp mish apple ^^

Nurul Ain Atikah said...

sikit je