Last updated!

18 September 2011

Penangan Lyssa, Tak Sampai 24jam, Follower aku up Sampai 200+

 salam blogger semua..haiii...
panas blog apit hari nie..macam pisang gorang panas ja..
nie semua kerja budak comey lotey nie lah..
penangan cik lyssasecret kita nie ha..
disebabkan entry cik lyssa pasal apit..terus follower meningkat..
dari 27++ follower semalam, and now korang tengok sekarang nie..

2907 terus! kalo tak, nak dapat sehari 30 pown jenoh blogwalking..hahaha..
bukan follower saja yang melonjak naik..kat facebook pown sama..
apit aprove jala yang mana add tue..thanks korang sebab add facebook apit..
hmm tapi yang lagi bes kan, uniques visitor pown kebaboom!
cer korang tengok kat bawah nie ye detail dari Encik Nuffnang..
start dari kul 9 pagi time entry cik lyssa dipostkan..


melonjak naik..apit balik-balik dari ofis ja..wah!
terkejot kot..tak on9 pown tapi follower 200 UP..
nie semua keja cik lyssa kiut miut nie..hihi..
bagus jugak..mesti BE yang tengah running tue lebih sikit untuk hr nie..
thanks lyssa..sangat-sangat dihargai taw..
jom usha entry apa yang lyssa postkan tue jom..
terima kasih lyssa..sangat-sangat terima kasih ye..
lyssa banyak support apit dari dulu lagi..
dan terima kasih jugak kepada follower semua..
korang the best lah! nantikan doodle terbaru dari apit taw!
okaylah korang..peace..babai!


25 orang comel komen:

budakijaupendek said...

wah.. bguslah.
keep blogging :)

~Nana 귀여운~ said...

waoo...ramai pengikut die..huhu.congrats ye apit..semoga menjadi pembuat doodle yang berjaya..hahaha :D

Kartunis Damas said...

wahh..untung la apit oii.
maju lah blog utk diri n negara haha.

aRa ❤ aFiq™ said...

wow.. tahniah.. jeles meh.. hehe

emy|farid said...

dah promote apit gak, tpi x bjaya sangat kot. follower lyssa rmai, keep it up!

anamizu said...

wow! ramainye folower apit!
salam kenal dr cik ana :)


kiut miutnye dudel apit buat!!
aarrrh daku teruja melihatnya!!

Lyssa Faizureen said...

heheeh .waahhhh !! gila melonjakk naikk follower dia .. nih yang buatkan Lyssa bertambah plush plush jeles nih . hikhik . Siapa punya penangan tuh ? tak kenaii pun . hak3!

BTW , happy blogging ~ ehee~

fiq. said...

sul lyssa buat entry untuk apit tetiap hr, hehe

*ur bc blog semart arg

Lieyly ︱ Alia said...

bestlah apit kan ^^

tahniah3..

Shaheila Nooraisah said...

untunglah..... :)

CynthiaShin 欣倪♥ said...

untung lah biasalah Lyssa kan blogger yang berjaya and hot mesti semua follower Lyssa pun Follow blog you :)

Itu satu kebanggan haha xD

Ary said...

wahhh..ini macam sudah bagus..tahniahlah sama itu apit...caiyuk..caiyuk..

Bell Purple said...

wah . untung la apit .

N A T A S Y A ツ said...

wah, tahniah ^^

aiman fanboy k-pop said...

amboi2...untunglah dia......ehem2.....

shida'R said...

best lah mcm tuh apit..moga dpt smgat berbloging k..de rahsia share2 lah ~_^

♥ miss eycha ♥ said...

bestnyaaaa follower mngkat mndadak :o

Azhafizah[フィザ] said...

untunglah.tahniah!

khairul said...

fulamak dasat la hang apit..aku tumpang bangga

0nenanina Vanilla said...

mesti duet nuffnang pon mencanak naik.hihi

Cik Kasih said...

wow!cayalah..!

syahriah yusra said...

waa..tahniah2..tak saba nak tggu apit buat tutorial tentang doodle.. lagi..

Cik Yana said...

wahhh terbaekk :D ni bole share tips ni kt sy. hee

Myza Sam said...

wah untung la , tahniah . :D

_________________________
I have added cool emoticons to this message.
To see them go to http://x.exps.me?609ea9613f49647daaf8d86712b02443

Ah Long said...

huntong la apit . ramai follower . nak gak :)