Last updated!

27 September 2011

Yeaaa!! Churp-Churp dah boleh Cashout!

salam blogger kat korang..mood hepy lagi nie..
kenapa? why? pasaipa?
haa sebab churp-churp dah boleh cashout! yahoo..
balik2 keja tadi bukak la akaun churp-churp..
perghhhh..sekaligus boleh cashout oooiiii..
cer korang tengok kat bawah nie ye..


amacam korang? best kan? bess ooo...
hmm korang tak daftar churp-churp ke?? laa..
meh daftar kat sini ye..bess...memang masyukk dengan cepat..
korang xperlu nak update survey apa bagai pown..
churp-churp nie korang just biar org klik ja iklan tue..
korang boleh promote iklan churp-churp kat fb, tweet jugak..
senang ja korang..kalau korang nak cantikkan churp2 kat blog.
korang klik sini untuk cantikkan churp2 kat blog korang..
okaylah korang..tak rugi pown korang join churp-churp nie..
simple senang dan mudah..gua chow lu..
babai korang..tata!


14 orang comel komen:

☀ Izzaty Hedry☀ said...

bla nk blnja nih..:D

Cik Azizah said...

wah bestnya apit! tahniah!...jijah xgerak2 pon..mcm susah je lah churp2 ni..hehe

shida'R said...

wahhh best giler nk half2 hehe..

Ary said...

tahniah apit...jelousnye akk....

Myza Sam said...

tahniah . beshnya . . teringin juga lagi - lagi tengah sengkek ini . HAHA

anamizu said...

wahhhh! byknye apit dpt!
meh belanje cik ana meh :P



cik ana.

~Nana 귀여운~ said...

wow..untunglah

dah dapat cashout! jeles2..iskk

bella luna said...

wah,rezeki2,.untung la apit,bila nak belanja kekwan nie?;)

Aida Omar said...

nak kfc..lalalala~ nanti boleh la mintak apit ajarkan :)

FaRaH_eEiN92 said...

wah...bestnye...eein punye churp-churp blm sampai age rm1.oo...heheheh

Rawlins Ichigo Takashi Lutz said...

Whoa!
Bila nak belanja nie?
Hik hik hik...

Tengku Mahkota Amar Ibnu Sultan Rothman Al-Haj Muadzam Shah Alam said...

churp tu bleh dapatkan duit btol2 kew ??
huhu...sory, saya buta IT skit
thankz :)

YOUsoF said...

Waah.. Aku dulu nyaris nak join.. tapi kalau tak silap kena ada akun Twitter eh bro??

Cik Dania said...

mcm mn nk promote iklan churp2 kt blog n fb yer..peningla sy..sbb churp2 tk pernh nak naik pn..asyik sama je