Last updated!

07 September 2011

Alhamdulillah..1st Menang Contest

salam blogger semua..semua sihat? alhamdulillah..
apit menulis entry nie sambil tersenyum sorang-sorang nie..
kenapa? kenapa? ada awek baru ke? hahaha..
cis soalan..sungguh biadap..hahahaha..
ha camnie ceta dia..korang nampak tak kad raya atas tue..
itu adalah design untuk satu contest yang apit join bulan posa hari tue..
hari nie ada sorang kawan blogger jerit kat shoutbox apit..
korang tengok apa yang dia jeritkan tue..

 

apit pown heran la..memang ke menang? hihihi..
apit bawu balik keja terus on9 blogger..
then check shout, Linz jerit camtue..apa lagi..terus klik link la..
rupa-rupanya apit terpilih sebagai pemenang contest tue..
tapi tak tahu la no berapa..ada 7 pemenang..
penganjur akan cabut undi untuk hadiah yang bakal dimenangi..
hmm alhamdulillah..tak sangka lak leh menang..
sebab semua design lawa-lawa kot..
so terima kasih kepada blog TelagaPutih..
jom kita terjah tengok pemenang contest nie yang lain kat sini >> KLIK
hmm okaylah entry untuk petang nie..kalau rajin malam nie buat tuto..
KALAU rajin la..ahahaaha..eh lupa nak gtaw korang..
apit buat banner yang baru taw..
kalau sudi, amik lah ye..tempek kat blog korang..


Photobucket

korang copy code tue..pastue tempek kat blog korang okay!
thanks korang..makaceh..peace..


8 orang comel komen:

Ary said...

tahniahlah apit!! leh blaje cenggini...blanje buatkan banner akk...huhuhu...

adamainaa.com said...

Tahniah apit. hehe.

Lieyly ︱ Alia said...

congrat apit..

Noriko Miyosyi Aizawa said...

yeahhh tahniah dapat hadiah hari raye juge....

Azhafizah[フィザ] said...

Congrate apit..yuk banjer fiza nasi kandaq!

CIK PARO! said...

tahniah!

~Nana 귀여운~ said...

menang ek? tahniah ye :)

yayath said...

tahniah:)cantik kad raya tu^^hehe