Last updated!

29 September 2011

Korang Nak Tempah Tak??

salam blogger kat korang semua..
wahh dah terlepas sehari untuk update blog..
sangat2 letih ..tak sempat nak update entry yang bes2 kat korang..
kali nie bukan freebies ke apa..tapi nak design untuk korang..
korang nampak kan gambar kat atas tue..
ada baju,kain,tudung..sambil pelok icon blogger..
korang nak tak URL dan nama korang kat situ?
korang leh tempah kat apit gambar kat atas tue..
bagitaw details2 kat bawah nie kat facebook apit taw!
Warna Tudung =
Warna Kain =
Warna Baju =
URL Blog Korang =
Nama Korang = 
korang leh anta details nie kat facebook apit taw..
korang ada kan facebook apit..kalau takdak, add nie..


tempahan nie juz RM5 jer korang..xmahal pown kan..
nie bukan design 100% dari apit taw..
apit juz lukiskan balik dan akan warnakan untuk korang n modified jer..
kalau nak tempah boleh la okay!

:: credit untuk nayzak ::


17 orang comel komen:

liLo_heMuh said...

nak bayar cam ne apit ?

Hafizzi Aziz said...

topup boleh..transfer maybank boleh..

Ary said...

topup boleh eh...

comellah...nnt akk antar detail eh..tapi lambat skit eh..:)

Ada

sesiapa nak Join Segmen Pertama NUR KASIH

Keadaan Di

Somalia Yang Amat Meruncing Perlukan Bantuan Kita Lagi...

Belajarlah Dari Hantu....

husnazahidi said...

chumill..^^
tp x twu lak nk ltak ktna nnti..haha..

anamizu said...

wahhhh cantiknye apit!
cik ana nak tempah gak la nti..hehe
comel3!! :)




cik ana.

shida'R said...

nak tempah banner nnt PM shida taw de bisness tuk apit ^_^

Cik ira said...

apit kalu saya nk kaler sendiri boleh x? nk pinjam katun 2 je... hehehe.. boleh x?

khairul said...

tempah la utk aku satu apit

Bui Junaidi said...

wah..cantik2..rajin nyer apit..
bui suka tengok jer..dh tua2 mcm ni mcm x sesuai pulak ngan dudel..hehehe

Lieyly ︱ Alia said...

comei3..

Mawar berduri said...

nak nak !! :D hehe

cik aja said...

nak tempah! tapii nak byr cane?

celoteh si adeq gedik said...

abang apit ! tolong ieyla . ieyla na tempah header tp takde fb . cmne na gtau abg nie ?

Hazmirull Shamsudin said...

Abg apit kalu yang laki...x buat ke??hehe yang mcm ni??

haseebahMustafa said...

saya nak jugak!! buatkan utk sy gak k! erm, byr topup k..nti saya msej kt fb

haseebahMustafa said...

sy nk tmpah jgk..byr topup..pastu, nnti sy msej kt fb okeh!!

Leeza dayasari [santai leeza] said...

menariknya... baru sy tahu.