Last updated!

20 September 2011

First Giveaway By Tengkunizam | Rakan Blogger Klik1Malaysia

salam blogger kat korang semua..haiiii...
hmm apit nak join giveway n bagi support kat kawan2 blogger..
moh kita join Giveway dari Tengkunizam nie jom!
jom kita usha sikit apa syarat2 nya dulu..

Caranya cukup mudah , 
Join group Rakan Blogger Klik1Malaysia di facebook (wajib)
Korang digalakkan untuk ping (daftar) blog korang di website Klik1Malaysia (tiada paksaan)
Buat satu entri bertajuk "First Giveaway By Tengkunizam | Rakan Blogger Klik1Malaysia"
Letak Gambar di atas di dalam entri korang,
Dan bagitahu hadiah yang korang teringin nak menang .
 Tag kawan kalau sudi . (tak wajib)
Follow blog ini dan blog penaja hadiah di bawah ni (ikut suka korang)
tapi better follow untuk dapat update pasal GA ni
  senang kan syarat2nya..ha lagi satu..
korang kena letak banner group kat sidebar korang..
okay..semua syarat-syarat apit dah ikut..hope ada luck!
korang tunggu apa lagi..jangan baca ja..
join jugak taw! tarikh last 28 September 2011
Keputusan akan diumumkan pada selewat2 nya 8 Oktober 2011..

apit nak tag sapa ye..hmm...
2. Shida

Hdiah yang apit nak KALAU menang..
hmm nak hadiah Hot Perfume satu set bernilai RM 100 tajaan Mr Baiz
 korang tunggu apa lagi..join join jugak!
JOIN GIVEWAY >> KLIK
JUMLAH HADIAH : 82 PEMENANG!

5 orang comel komen: