Last updated!

02 September 2011

Puas Berhari Raya..Kembali Semula ke Blog

salam blogger kepada semua blogger..
masih dalam mood raya ke semua? hihi..
modd raya apit dah stop semalam..tapi tv masih ceta best2..
xper..layan tv jer lah ceta bes2 kan..
huh..lamanya tak update blog..berhari raya la katakan..
jumpa membe2 yang lama tak jumpa..
balik kampung raya kedua..jalan tak jem sangat..
tapi semalam balik..xcident sana sini..jalan jem..tension drive.
dengan letih lak kan..dah la sorang2 ja drive..mengantok semua cukup..
tapi bila tengok xcident..mata automatik jadi segar..hihi..
terus kuatkan volume radio dan nyanyi kuat2..hahaha
tapi alhamdulillah..sampai jugak la rumah tercinta..
sampai ja rumah terus bukak blog and check coment..
banyaknya pertanyaan blogger semua..
yang tanya pown kekadang ada yang dah ada kat tutorial..
korang sebelum tanya..check kat tutorial dulu taw...
ha lagi satu..nampak tak gambar shout yang baru? hihi
nanti maybe nak tukar header pulak..
tapi masih takdak idea nak design macamana..lex luu..
hmm okay lah semua..setakat nie saja..
nanti apit sediakan tutorial photoshop yang best2 lagi k..
banyak idea nie nak buat tutorial photoshop untuk korang..
okay semua..babai! peace..


5 orang comel komen:

faridah nazurah said...

lawa icon shoutbox.. hehehe

Macam Betul said...

selamat hari rayaaa..hehe

Nur-nba said...

Selamat Hari Raya Apit.. Hari ni Kak Nur buat siri jelajah blog Apit yang penuh informasi dan menarik sangat ni. Terima kasih atas perkongsian ilmu.

FYI Kak Nur memang tak tahu langsung nak guna software Photoshop dan tutorial Apit nampaknya sangat mudah untuk difahami. Moga Allah memberkati usaha murni Apit ni. Salam perkenalan dari JB.

ummie said...

salam..
selamat hari raya ;;)
anyway, apit buat design header macam mana????

~Nana 귀여운~ said...

perasan gak ade icon shout baru..huhuhu...ingat sape td... :)