Last updated!

05 September 2011

Think + Idea = Design (New Page)

salam blogger semua..aduhhh letihnya hari nie..
macam-macam aku buat..yang paling membuang masa p servis keta..
perghhh ramai la pulak..dekat 3jam aku tunggu turn...
lepas-lepas raya nie banyak pulak mai servis keta..huh..penat!
hmm apit nak gtaw nie kat korang..dengar semua..
apit ada create menu tab baru untuk blog nie..
korang nampak tak kat menu tab tue nama "DESIGN"??
cer klik situ taw..apit create page yang baru..
page tue menempatkan di mana design-design apit..
termasuklah doodle..freebies..tempahan dan sebagainya..
kalau korang nak usha freebies ker apa boleh la usha situ..
tak payah lagi korang nak belek entry lepas-lepas kan..
tahu dah korang takkan rajin punya nak scroll entry lama-lama nak usha..
kan kan kan? ngaku jer la..sebab apit pown kurang rajin..hihi..
nie apit bagi contoh apa yang ada dalam page tersebut..
ia akan diupdate dari semasa ke semasa..
hmm okaylah semua..kalau ada apa-apa rajin-rajin bertanya k!
kalau malu bertanya sesat jalan..peace..
babai! chow!


6 orang comel komen:

Lady Diana @ Lat'z said...

waa..bagus2...(^.^)..

Rawlins Ichigo Takashi Lutz said...

tu dia....rajin la apit nie...thanks sebab rajin sharing

~Nana 귀여운~ said...

fuh, cayalah..huhuhu :P

shida'R said...

ritu kak de tnya pasal apit bt boder pos title..ade x? ke xprasan?

~Tieha~ said...

nk tempah vector illustration gambar tieha,hubby n baby leh x|???

Ummi Hanie @ AnNisa Fadzil said...

wow..sume bangat..terus design headers utk blog..simple2 jer..but nice cute doodles .. ;) thanx fiz