Last updated!

16 September 2011

Churp-Churp Terbaik! Earning Terbaik!

salam blogger semua..haii korang..
hmm sukanya hari nie weyy...
mood hepy nie..sebab churp-churp sangat pemurah..
tiap-tiap hari apit check nuffnang ngan churp-churp nie taw..
tapi kali nie churp-churp bagi earning banyak plak..
terkejot ooiii! mana taknya..okay aku ceta..
camnie..korang pown buat kan churp-churp nie?
apa? tak buat churp-churp ke? meh daftar >> KLIK
apit buat churp-churp nie maybe dah 2bulan lebih kot..
churp-churp nie simple..korang tak payah susah-susah sangat..
korang just letak ja iklan2 yang churp-churp nie bagi..
bila orang klik, korang dapat dalam RM0.20-RM0.40..
senang wey! nak tahu earning yang apit dah kumpul sekarang nie tak?
ha korang tengok lah sendiri okay!


selalunya apit dapat colect sehari dalam RM1 hingga RM2 je sehari..
tapi kali nie tetiba pulak dapat sekaligus RM35.80..
gila bapak..terkejut aku oooiiii..hahaha..
tengok jumlah sekarang nie..dah RM79.60..
korang try la dengan churp-churp nie..
alaa korang tak payah risau pasal nuffnang lah..
churp-churp nie bawah nuffnang jugak..
kira diorang nie satu bumbung lah..adik beradik..kih3..
so tunggu apa lagi..moh kita join churp-churp nie..JOIN
sambil berblogging sambil menambah duit poket kita..
tak rugi pown kan..ada usaha ada lah hasilnya..
jangan cepat give up..peace
bukan nak riak ke apa..just nak gtaw korang jer..
korang semua patut join taw..serius x rugi..
terima kasih korang!

9 orang comel komen:

eszyamin said...

wah kwn aku kaya skrg..aku bru 1.20..hahah..x aktif sgt iklan2 kan iklan ni..

~Nana 귀여운~ said...

uittt..jeles nyeww..nana baru dapat 2 hinggit jreee..hmmm :P

End Wan said...

aku punya earning churp2 dh dekat2 rm600. huhu! yg latest, just tmbh ang 1 dekat ko punya earning tu. ^_^

farhan said...

mcm mana leh dpt byk smpai rm35..dpt campaign grapevine ke social sharing..tapi byk tu smpai rm35.kalau org klik pun dpt 0.40 sen je.end wan tu biar btul dpt rm600.mcm mana korang wat dpt byk gile.aku baru rm3.00

cik kumbang said...

wah best gilersss hehehe~
btw cik kumbang follow sini sbb teruja dgn ur design :)

zarulfarhana said...

wahhh...byk tue...kumpul byk2 lagi ya...

~+aSma dAud+~ said...

saye punya chupr2 baru rm2 dri ari tu lagi..masa mula mula cepat gak naik skng dh takde..apit publish cmne churp2 tu smpi dpt rm30 lbh

sha my heart said...

rezeki tu. adakah sama dgn rezeki terpijak? tak faham sangat makna rezeki terpijak.

dua kesalahan yang masih dilakukan oleh blogger

moizate said...

dah daftar.. tpi x thu cane nak wat iklan tu... ajar2...