Baca Entry Latest Nie Jugak!

23 September 2011

Aku Nak Stop Berblogging..Goodbye Semua!

salam blogger kat korang semua..mood sedih nie wey..
hmm disebabkan sebab musabab yang tak boleh dielakkan..(banyak lak bab)
apit rasa apit nak stop men blog..sedihnya..
mesti rindu kat korang semua nanti kan..
rindu nak design blog lawa2..rindu nak buat doodle..
rindu nak melukis n tunjukkan kat korang..
maybe lepas nie dah takdak kot semua tue..huhuhu..
ini disebabkan ada satu entry blog nie yang terus melemahkan apit..
hmm okay lah korang..jaga diri ye semua..
korang tengok lah sendiri entry tue..sedihnya!
babai korang semua!
KENAPA APIT STOP BLOGGING? >> KLIK

11 orang comel komen:

Nurul Ayna Nabiela said...

waaa.. anjat boboi....
hak2...
dh agk da, bloger tgr cm apit nie ner ade yg nk stop berblogging kan.. cm kk lyssaaa..

I am EQIN said...

tekejoot kot kau cakap nak stop blogging. tengok blog kau lawa gile, takkan sesenang je nak stoo blogging. HAHA

zarulfarhana said...

eh ya ka...

izzahdegreat said...

laaa awat nk stop...isk2

yui92 said...

comel kirby =p=p

Rawlins Ichigo Takashi Lutz said...

huishh!
seriau jap!

ascil.punye.lah said...

bro,gua ingat lu betul betul nak stop .hape lahhh buat terkejutt lah. eh,dapat keje tempat baru?suke le tu. gud luck eh.

khairul said...

aiseyman..hg nk p mana lak apit ?

MerLe said...

gempak je..hehe

anamizu said...

ececece kemain lg ek apit :P










cik ana.

Nurul Ain Atikah said...

buat lawak ke ni? ehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...